Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Αθώα Φωτογραφία μιας Μάνας στην Παραλία που Προκάλεσε Διχασμό στα Κοινωνικά Δίκτυα

Λίγες καλοκαιρινές αναμνήσεις είναι πιο πολύτιμες από μια φωτογραφία στην παραλία με τη μαμά και το μωρό – εκτός αν φυσικά είστε αυτή η άτυχη γυναίκα. Η γλυκιά φωτογραφία του μωρού με τη μαμά του γίνεται viral επειδή περιέχει οπτική ψευδαίσθηση, και μόλις τη δείτε, δεν θα μπορέσετε να κοιτάξετε αλλού.

Η φωτογραφία της ανώνυμης μαμάς μοιράστηκε στο Facebook από μια γυναίκα που ονομάζεται Holly Louise. Μπορείτε να το δείτε μόνοι σας…

Το είδατε; Εκεί, όπου τελειώνει η πετσέτα; Ναι, αυτό είναι πολύ ατυχώς τοποθετημένος ο πισινός του μωρού.

«Όταν προσπαθείτε απλώς να βγάλετε μια γλυκιά φωτογραφία με εσάς και το μωρό σας στις διακοπές σας και παίρνει μια λάθος τροπή …», επισήμανε στη λεζάντα.

Αν είστε κάπως έτσι, δεν είστε οι μόνοι!

Η εικόνα έγινε viral, με περισσότερα από 72.000 shares και 15.000 likes.

Στην αρχική εικόνα, η Holly Louise, λέει στην CafeMom ότι η φωτογραφία δεν είναι δική της και δεν ξέρει από πού προέρχεται, αλλά το είδε σε μια από τις ομάδες της στο Facebook και σκέφτηκε ότι ήταν πολύ αστείο για να την κρατήσει για τον εαυτό της.

Μερικά από τα σχόλια είναι σχεδόν τόσο αστεία όσο και η ίδια η φωτογραφία.

Αλλά, βέβαια, και οι επικριτικές μαμάδες που εμφανίστηκαν για να κατηγορήσουν τη γυναίκα ότι εκμεταλλεύεται το μωρό της για προσοχή.

«Κανένας δεν ποστάρει αθώα μια φωτογραφία στο FB. Ήξερε τι έκανε», έγραψε ένας άλλος. «Δεν είναι αστείο, δεν είναι χαριτωμένο, είναι μια φωτογραφία που θα έπρεπε να είχε διαγραφεί!»

Άλλοι αναρωτήθηκαν γιατί το μωρό ήταν μερικώς καλυμμένο αν δεν ήταν απλώς μια προσπάθεια να γίνει viral.

Αλλά όπως μπορεί να σας πει οποιαδήποτε γυναίκα, πιθανότατα θηλάζει και απλώς αισθάνεται πιο άνετα να καλύπτει το θηλασμό.

Πιθανότατα δεν ήξερε ότι το άκρο του μωρού φαινόταν και όποιος έχει δημοσιεύσει μια φωτογραφία που πήρε άλλη τροπή στα κοινωνικά μέσα μπορεί να σας πει ότι μερικές φορές ειλικρινά δεν συνειδητοποιείτε ότι φαίνεται παράξενο μέχρι να το ποστάρετε.

Στημένο ή όχι. Εμείς θα είμαστε εδώ κάπως έτσι:

loading...
Leave A Reply