Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η απίστευτη δήλωση της Ελένης για τον Λάτσιο: «Όταν γεννούσα τα παιδιά και ήμουν με τον Γιάννη…»

4,718

Η Ελένη Μενεγάκη θυμήθηκεςτην επίσκεψη της στον διαιτολόγο μετά από κάθε γέννα της και ιδίως στα τρία παιδιά, όταν ήταν παντρεμένη με τον Γιάννη Λάτσιο! Η Ελένη είπε χαρακτηριστικά: «Όταν γεννούσα τα παιδιά με τον Γιάννη… Επειδή και αυτός ήταν πολύ καλός στο κομμάτι της εγκυμοσύνης… Τον καλό σύντροφο τον βλέπετε εκεί. Άμα παχύνει καλός είναι. Κοκκα…

Η Ελένη Μενεγάκη θυμήθηκεςτην επίσκεψη της στον διαιτολόγο μετά από κάθε γέννα της και ιδίως στα τρία παιδιά, όταν ήταν παντρεμένη με τον Γιάννη Λάτσιο!

Η Ελένη είπε χαρακτηριστικά: «Όταν γεννούσα τα παιδιά με τον Γιάννη… Επειδή και αυτός ήταν πολύ καλός στο κομμάτι της εγκυμοσύνης… Τον καλό σύντροφο τον βλέπετε εκεί.

Άμα παχύνει καλός είναι. Κοκκαλιάρη τον γνώρισα. Κοκκαλιάρης ήτανε. Μετά πήρε, ήμουν και εγώ καλή μαγείρισσα. Και όποιος δεν τρώει το φαί του ξέρεις. Είναι το μόνο που μπορεί να γίνω έξαλλη.

Του Γιάννη του άρεσαν τα γλυκά.Εμένα όχι. Και έλεγα εγώ στον διαιτολόγο μου κάποια στιγμή «θέλω να μου βάλεις μια μπυρίτσα σε παρακαλώ». Ο Γιάννης έτρωγε άλλα πράγματα. Είχε βρει τα γλυκά του κουταλιού. Του έδινε κάτι άλλο. Πολλά θυμήθηκα σήμερα και πάρα πολλά είπα…».

Δείτε το βίντεο!

ΠΗΓΗ: pireaspress.gr

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More