Η απάντηση του για το κόψιμο της εκπομπής από τον ΑΝΤ1 και τον τσακωμό με τον Γιάννη Λάτσιο!

0 84

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπσε χθες η είδηση για το κόψιμο της εκπομπής “Late Night” του Γιώργου Λιάγκα.

Το ρεπορτάζ όμως επειδή δεν σταματάει ποτέ στο σαιτ μας, για να διασταυρώσουμε τις ειδήσεις μας επικοινωνήσαμε με άνθρωπο του πολύ στενού περιβάλλοντος του Γιώργου Λιάγκα καθώς ο ίδιος ο παρουσιαστής για τους δικούς του λόγους δεν ήθελε να εμφανιστεί ότι δίνει αυτός τις απαντήσεις. Διαβάστε παρακάτω…

Ρωτήσαμε αν όντως τσακώθηκε με τον διευθυντή προγράμματος, τον Γιάννη Λάτσιο: “Η φιλία που έχει ο Γιώργος Λιάγκας με τον Γιάννη Λάτσιο ξεπερνά και σταθμούς και διοικήσεις. Με τον Γιάννη Λάτσιο ο Γιώργος θα είναι πάντα φίλος ανεξάρτητα από το κόψιμο της εκπομπής!

Σχετικά με το κόψιμο της εκπομπής επίσης η απάντηση ήταν αφοπλιστική: “Το προϊόν το Late Night ήταν αναμφισβήτητα ένα πετυχημένο προϊόν που στα νεανικά κοινά έκανε 22% – 25%! Είναι λογικό όταν ξεκινάει το Survivor να θέλεις να προστατέψεις δύο χρυσοπληρωμένους παρουσιαστές και να τους χρησιμοποιήσεις κάπου άλλου για να κερδίσει ο σταθμός! (Μέχρι και αυτή την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές το Youweekly.gr δεν είχε πληροφόρηση για το αν θα χρησιμοποιηθεί ο Γιώργος Λιάγκα για το υπόλοιπο της σεζόν και σε ποια ζώνη|)

Ρωτήσαμε αν σε προσωπικό επίπεδο ο παρουσιαστής έχει στεναχωρηθεί με την εξέλιξη της υπόθεσης: “Ο οποιοσδήποτε παρουσιαστής που βλέπει την εκπομπή του να κόβεται δεν μπορεί να είναι χαρούμενος! Από την άλλη μεριά όμως, ο Γιώργος έχει εμπιστοσύνη στο κανάλι και θα δείτε παρά τα όσα γράφονται ότι στο πολύ κοντινό μέλλον θα αξιοποιηθεί σε ένα προϊόν εξίσου επιτυχημένο με το Late Night! Άλλωστε ο Λιάγκας έχει συμβόλαιο με τον Ant1 για 1.5 χρόνο ακόμη και όπως καταλαβαίνετε δεν θα σταματήσει να πληρώνεται μέχρι να λήξει το συμβόλαιο του! Κανέναν δεν συμφέρει να έχει έναν παρουσιαστή τέτοιου επιπέδου το κανάλι και να τον πληρώνει τσάμπα! Όλα αυτά που γράφονται ότι ο Λιάγκας δεν θα κάνει κάτι στην τηλεόραση φέτος ή ότι είναι καμένο χαρτί, θα δείτε ότι στο τέλος θα διαψευστούν!“.

youweekly.gr

loading...
loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.