Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η αγιογράφος διαγωνιζόμενη και η αναφορά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στη θρησκεία

0 10

Η Στεφανία είναι αγιογράφος και αποφάσισε να λάβει μέρος στις auditions του GNTM γιατί ήθελε από μικρή να ασχοληθεί με το modelling. Ωστόσο, αυτό που την κρατούσε πίσω ήταν η συντηρητική οικογένεια που έχει αλλά και το γεγονός ότι ζει σε μια κλειστή κοινωνία.

«Η οικογένειά μου δεν ήταν τόσο σύμφωνη να έρθω εδώ! Γενικά έχουμε πολλούς ιερείς στην οικογένεια και ο χώρος της μόδας δεν είναι τόσο αγαπητός! Έχουμε επτά ιερείς στο σόι! Εγώ έχω κάνει πολλά χρόνια αγιογραφία…» είπε η Στεφανία.

«Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί η Θρησκεία δεν συμφωνεί με τον χώρο της μόδας! Εγώ είμαι βαθιά θρησκευόμενη! Δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα με το επάγγελμά μου, ούτε με τις επιλογές μου», της απάντησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τόνισε ότι: «Εγώ από την μάνατζέρ μου έχω πάρει μια συμβουλή! Να ξεπεράσω το σύνδρομο της γειτονιάς», αναφερόμενη στην Έλενα Χριστοπούλου.

Η Στεφανία της εξήγησε ότι είχαν πρόβλημα με το μαγιό και το ότι ζει σε μια μικρή κοινωνία. Ωστόσο, η Ηλιάνα την ηρέμησε, όπως δήλωσε η διαγωνιζόμενη στην κάμερα, παρόλο που ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στην κάμερα.

Τελικά, οι κριτές την πέρασαν στην επόμενη φάση…

Η Στεφανία χάρηκε πολύ που πέρασε στην επόμενη φάση και δήλωσε έτοιμη για το bootcamp!

Πηγή: tlife.gr

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More