Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η 5χρονη Κρητικοπούλα με τη μαγική φωνή που μάγεψε το διαδίκτυο

121

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει μια μικρή Κρητικοπούλα, την Έμυ, να τραγουδά με τον θείο της.

Πρόκειται για το κομμάτι του Μιχάλη Κουνάλη και της Εμμανουέλας Χιωτάκη με τίτλο “Τσ’ Αγάπης Και Του Έρωτα” (σε μουσική του Γιάννη Νικολάου και στίχους της Μαρίας Παπαδάκη).

«Η μικρή μου Κρητικοπούλα ανιψιά ως μικρή “Αρετούσα” με συγκίνησε με τη φωνή και τον τρόπο που έζησε το τραγούδι αυτό.! Μάλιστα ήταν αυτή που μου το έμαθε και μου ζήτησε να της το τραγουδήσω!» ανέφερε ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος που τραγουδά κι αυτός από μικρό παιδί.

Όπως είπε ο ίδιος στο star.gr, ήταν κάτι που έγινε τελείως αυθόρμητα. Ο ίδιος δεν μπορούσε να φανταστεί τις διαστάσεις που θα έπαιρνε… Oι χρήστες των social media, συγκινήθηκαν με τη φωνή του Γιάννη και της Έμυ. Τα σχόλια και τα like “έπεσαν” βροχή, ενώ οι κοινοποιήσεις είναι δεκάδες.

Για πολλούς η φωνή της 5χρονης Κρητικοπούλας αλλά και του Γιάννη, απαλύνουν κάπως τον πόνο των τελευταίων ημερών λόγω των φονικών πυρκαγιών.

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More