Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η 44χρονη -καθαρίστρια το πρωί- που κέρδισε τους coaches του The Voice!

6

«Η πρωινή μου δουλειά έχει να κάνει καθαρά με τον βιοπορισμό…»

Με όπλο τις φωνητικές της δυνατότητες εμφανίστηκε στη σκηνή του The Voice, στο επεισόδιο της Κυριακής. Η 44χρονη τραγουδίστρια θέλησε να κατορθώσει να γυρίσει και τις τέσσερις καρέκλες των coaches με την ερμηνεία της.

«Γεννήθηκα πριν από 44 χρόνια στην Πάτρα και τα 20 τελευταία μένω στην Αθήνα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Ιωάννου, προσθέτοντας.

«Στην Αθήνα είμαι ουσιαστικά σε δύο δουλειές. Η πρωινή μου δουλειά έχει να κάνει με την καθαριότητα στην Μαρίνα Ζέας και η βραδινή μου δουλειά είναι το τραγούδι».

«Η πρωινή μου δουλειά έχει να κάνει καθαρά με τον βιοπορισμό. Να μπορώ να ανταπεξέρχομαι στις υποχρεώσεις μου επειδή η βραδινή δουλειά δεν έχει πάντα σταθερότητα. Αναγκαστικά θα πρέπει να κάνω κάτι το πρωί για να μπορώ να ανταπεξέρχομαι.

Το βράδυ είναι ξεκούραση γιατί το να τραγουδάω σε διάφορα μαγαζιά με ξεκουράζει από την καθημερινότητα μου. Αισθάνομαι ότι εκεί ζω, εκεί αναπνέω» σημείωσε η 44χρονη διαγωνιζόμενη στο εισαγωγική της απόσπασμα.

Με την ερμηνεία της, η Χριστίνα Ιωάννου κατόρθωσε να γυρίσει δύο από τις τέσσερις καρέκλες και αυτές ήταν της Έλενας Παπαρίζου και του Σάκη Ρουβά.

Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες και coaches του The Voice έδωσαν όμορφη μάχη για να κερδίσουν τη διαγωνιζόμενη στην ομάδα τους αλλά νικήτρια αναδείχθηκε η Έλενα Παπαρίζου!

Πως σας φάνηκε αλήθεια η συγκεκριμένη εμφάνιση στο The Voice;

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More