Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Handelsblatt: Ο πρώτος μεγάλος στόχος για τον Μητσοτάκη είναι το Ελληνικό

Η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt σε πρόσφατο άρθρο της σχολιάζει τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα. Το άρθρο έχει τίτλο «Tα φιλόδοξα σχέδια του Μητσοτάκη» και αναφέρεται στα άμεσα σχέδια του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η γερμανική εφημερίδα υπογραμμίζει τους τρόπους με του οποίους ο πρωθυπουργός «θα δώσει το φιλί της ζωής στην ελληνική οικονομία». Ο αρθρογράφος στην συνέχεια αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «Ο νέος πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει φιλόδοξους στόχους: θέλει να υπερδιπλασιάσει τον ρυθμό ανάπτυξης της οικονομίας. Μπορεί αυτό να το επιτύχει;».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Ελληνικό, το αεροδρόμιο-φάντασμα όπως το αναφέρει η γερμανική εφημερίδα, ήταν κάποτε το σύμβολο της στασιμότητας και τώρα θα γίνει το σύμβολο της ανάπτυξης».

Παράλληλα τονίζεται ότι «Το Ελληνικό αποτελεί τον πρώτο σημαντικό στόχο για τον νέο πρωθυπουργό: θα μπορέσει να υλοποιήσει την υπόσχεσή του να επανεκκινήσει την οικονομία και να οδηγήσει την Ελλάδα σε ένα βιώσιμο δρόμο ανάπτυξης;».

Τέλος το άρθρο καταλήγει υπενθυμίζοντας τις δηλώσεις του νέου υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, ότι «θα προχωρήσουμε το έργο χωρίς καθυστέρηση, αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα»

Λογια Σταρατα

loading...
Leave A Reply