Η καθημερινή σου ενημέρωση!

H Ευγενία Σαμαρά αποκαλύπτει πώς έχασε 10 κιλά

115

Ευγενία Σαμαρά – Δεν έκανα καθόλου δίαιτα, όμως, ούτε αγχώθηκα. Απλά ξεκίνησα να μαγειρεύω ξανά σπιτικό φαγητό και επιστρέφοντας στην Αθήνα περπατούσα πολύ, οπότε τα έχασα» λέει η ηθοποιός

Μπορεί η γυμνασμένη σιλουέτα της Ευγενίας Σαμαρά να μην το μαρτυρά, όμως της αρέσει πολύ το φαγητό, και μάλιστα είναι πολύ λαίμαργη.

«Δεν ζυγίζομαι ποτέ. Ένας αριθμός δεν μου λέει κάτι. Το καταλαβαίνω από τον καθρέφτη και τα ρούχα μου. Στη σειρά Η Εκδρομή ήμουν δέκα κιλά πάνω. Ανέβηκα στο βουνό και μου άνοιξε η όρεξη, ήμασταν για γυρίσματα στη Νάουσα και έτρωγα συνεχώς έξω. Γυμναζόμουν και πολύ εκείνη την περίοδο και είχε μεταμορφωθεί το σώμα μου. Ίσως ο μεταβολισμός μου να μπλόκαρε. Δεν έκανα καθόλου δίαιτα, όμως, ούτε αγχώθηκα. Απλά ξεκίνησα να μαγειρεύω ξανά σπιτικό φαγητό και επιστρέφοντας στην Αθήνα περπατούσα πολύ, οπότε τα έχασα» λέει. Σε αυτό βοήθησε και η αγάπη της για τη γυμναστική.

«Αν και αυτή την περίοδο γυμνάζομαι μόνο στη σκηνή του Grease λόγω έλλειψη χρόνου, αγαπώ το χορό –μικρή έκανα όλα τα είδη– και τα τελευταία χρόνια πήγαινα εντατικά γυμναστήριο. Επόμενος στόχος είναι να αρχίσω pilates» λέει λίγο πριν φύγει βιαστικά για τη βραδινή παράσταση.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Πηγή: protothema.gr

 

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More