Η καθημερινή σου ενημέρωση!

H Ντέμη Γεωργίου είπε ότι ο διαγωνισμός δεν είναι αξιοκρατικός!

MasterChef 5 SpoilerΜε τους Διονύση, και Μαργαρίτα, να είναι οι μεγάλοι φιναλίστ στο MasterChef 5 του STAR και περιμένουμε να μάθουμε τον μεγάλο νικητή. 

Η πρώην παίχτρια του MasterChef Ντέμη Γεωργίου μίλησε πολύ ανοιχτά για τον διαγωνισμό μαγειρικής και είπε πολλά και πολύ ανατρεπτικά πράγματα.

Δεν πιστεύω ότι το Masterchef είναι ένας διαγωνισμός αξιοκρατικός 

Η πρώην παίκτρια του Masterchef, Ντέμη Γεωργίου μίλησε αποκλειστικά για το φετινό Masterchef ενόψει της συνέχειας του μεγάλου τελικού μεταξύ Μαργαρίτας και Διονύση αλλά και για την εμπειρία της συμμετοχής της.

Μείνετε συντονισμένοι στο Sports365.gr γιατί καθημερινά ανεβάζουμε MasterChef 5 Spoiler, ενώ ΕΔΩ μαθαίνετε πάντα πρώτοι γύρο από το αγαπημένο σας reality.

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.