Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Γυναίκες επιτέθηκαν σε γυναίκα σε σάουνα επειδή φορούσε προκλητικό μαγιό – Δείτε τι φορούσε

882

Δείτε το μαγιό που πυροδότησε την επίθεση… Πήγε για να χαλαρώσει με τον αρραβωνιαστικό της και να ξεφύγει από το άγχος της καθημερινότητας, έζησε μια περιπέτεια που δεν περίμενε σίγουρα…

Η Nicole Bernardocchi επισκέφτηκε πρόσφατα το κέντρο ψυχαγωγίας και αναψυχής Hillingdon στο Uxbridge για να κάνει σπα, και σάουνα μαζί με τον αρραβωνιαστικό της.

Και ενώ πήγε για να χαλαρώσει και να ξεφύγει από το άγχος της καθημερινότητας, έζησε μια περιπέτεια που δεν περίμενε σίγουρα.

Κατά την έξοδο της από τη σάουνα προς τη πισίνα την πλησίασε μια υπάλληλος του σπα και της ζήτησε να φύγει από το χώρο, καθώς οι υπόλοιπες γυναίκες διαμαρτύρονταν ότι το μαγιό της είναι προκλητικό και τις προσβάλει.

Η ίδια αντέδρασε έντονα καθώς το μαγιό της ήταν ένα απλό ολόσωμο. Ο καυγάς δεν άργησε να ξεκινήσει με τις υπόλοιπες παρευρισκόμενες να την βρίζουν και να την σπρώχνουν.

Όπως θα δείτε στη φωτογραφία που δημοσίευσε η Sun το μαγιό δεν ήταν καθόλου προκλητικό. Βέβαια, δεν φαίνεται το πίσω μέρος του μαγιό, ενώ το μπροστά φαίνεται αρκετά στενό…οι απόψεις διίστανται!

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More