Γυναίκα παρά λίγο να πνιγεί σε… πισίνα με 40.000 πλαστικά μπαλάκια! (Video)

0 78

Πλαστικά μπαλάκια – Η Βιβιέν Λόου φαίνεται στο βίντεο να σηκώνει ψηλά το χέρι της προκειμένου να συγκεντρώσει την προσοχή κάποιου. Είχε πέσει μέσα στην πισίνα μαζί με τον 4χρονο γιο της, Ρίλεϊ όταν έχασε την ισορροπία της και δεν μπορούσε να ανέβει στην επιφάνεια.

Η μπλόγκερ Βιβιέν, από τη Σιγκαπούρη, έγραψε στη σελίδα της στο facebook πως έχασε την ισορροπία της και έπεσε προς τα πίσω. «Δεν μπορούσα να φτάσω στον πάτο και δεν μπορούσα να σηκωθώ. Προσπάθησα να κυλήσω αλλά δεν μπορούσα».πλαστικά μπαλάκια

Η AirZone, που διαχειρίζεται τον παιδότοπο, δεσμεύτηκε να αναθεωρήσει την ασφάλεια, αφότου το βίντεο έγινε viral. «Προσπάθησα να βρω το δίχτυ για να πιαστώ, αλλά δεν μπορούσα» συνέχισε. «Ο γιος μου ήταν κι αυτός μέσα. Εγώ πανικοβλήθηκα και κουνούσα το χέρι μου και ούρλιαζα για βοήθεια. Κανένας δεν ερχόταν. Πανικοβλήθηκα και δεν ήξερα τι να κάνω».
Το βίντεο σταματά, όταν κάποιος διαπιστώνει πως κάτι δεν πάει καλά. Όπως γράφει η Βιβιέν: «Έπιασα επιτέλους το χέρι κάποιου και κατάφερα να σταθεροποιηθώ και σηκωθήκαμε. Και στη συνέχεια, έβγαλα το γιο μου και άλλα δύο παιδιά: ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Τότε το προσωπικό ήρθε να με βοηθήσει να τραβήξουμε έξω τα παιδιά. Όλα τα παιδιά, ηλικία 6-8 χρονών περίπου, είχαν μπει μόνα τους μέσα. Το κορίτσι έκλαιγε και νομίζω πως έφυγε μετά το περιστατικό».

Μετά τη δημοσίευση του βίντεο, η Aizone έγραψε σε σχόλιο στο Facebook: «Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το γεγονός ότι μας το γνωστοποιήσατε. Θα αναθεωρήσουμε τον αριθμό των μπαλών που υπάρχουν στην πισίνα και θα διασφαλίσουμε πως το εκπαιδευμένο προσωπικό για την παροχή πρώτων βοηθειών, θα είναι ταχύτερο στην ανταπόκρισή τους σε οποιοδήποτε αίτημα βοήθειας».

Η πισίνα έχει σήμερα περίπου 40.000 μπάλες.

Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.