Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Γυναίκα δεσμοφύλακας έκανε σ3ξ με κρατούμενο εν ώρα υπηρεσίας – Στα δικαστήρια η υπόθεση (pics)

530

Εμμονή με έναν φυλακισμένο γκάνγκστερ έπαθε μία γυναίκα δεσμοφύλακας σε σοφρωνιστικό κατάστημα της Αγγλίας, η οποία βρήκε μάλιστα τον τρόπο να κάνει σεξ μαζί του.

Η Στέφανι Σμιθγουάιτ, σύμφωνα με τη Mirror, ενώ βρισκόταν στην υπηρεσία της, έκοψε ένα κομμάτι από το παντελόνι και ουσιαστικά άνοιξε μία τρύπα, προκειμένου να μπορέσει να κάνει σεξ με τον φυλακισμένο Κέρτις Γουάρεν.

Η Στέφανι είχε εμμονή μαζί του. Μάλιστα έκανε το όνομά του τατουάζ και του έστελνε ερωτικές επιστολές.

Η 40χρονη του έστελνε επίσης σεξουαλικές φωτογραφίες και έκανε σεξ μαζί του στην κουζίνα, στο δωμάτιο με τα πλυντήρια αλλά και στο κελί του.

Η ερωτική τους σχέση διήρκησε έξι μήνες, μεταξύ τον Ιούνιο και τον Δεκέμβριο του 2018, ενώ ο Γουάρεν ήταν καταδικασμένος σε 13 χρόνια φυλάκισης για συμμετοχή στην εισαγωγή ναρκωτικών και είχε και μία επιπλέον ποινή 10 ετών για έσοδα από εγκλήματα.

Η Σμιθγουάιτ ανέφερε ότι δεν μπορούσε να αντισταθεί στη γοητεία του Κέρτις, παρά την ειδική εκπαίδευση που είχε λάβει για να μην υποκύπτει στη χειραγώγηση των κρατουμένων.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι είχαν καλέσει ο ένας τον άλλον 213 φορές σε μόλις τρεις μήνες στη φυλακή, όπου στεγάζονται μερικοί από τους πιο κακόφημους δολοφόνους του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το προσωπικό της φυλακής κατάλαβε ότι κάτι γινόταν μεταξύ τους και άρχισε να τους παρακολουθεί.

Σε σημειώματα που αντάλλαξαν μεταξύ τους, εκείνος της ζητούσε να φέρει απαγορευμένα είδη μέσα στη φυλακή, ενώ της ζητούσε πληροφορίες για τις κάμερες ασφαλείας της φυλακής.

Η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια και η Στέφανι φυλακίστηκε για δύο χρόνια αφού αναγνώρισε δύο κατηγορίες κακοδιοίκησης σε δημόσιο αξίωμα, με μία κατηγορία σχετικά με τη σεξουαλική τους σχέση.

Πηγές: reader.gr, mirror.co.uk

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More