Η καθημερινή σου ενημέρωση!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: «Ξέχνα ό,τι έγινε μεταξύ μας»! Ο Άρης απορρίπτει την Έλλη!

0 125

Ραγδαίες εξελίξεις στην σειρά του ΑΝΤ1, Γυναίκα χωρίς όνομα! Ο Άρης απορρίπτει την Έλλη και εμείς έχουμε όλο το ρεπορτάζ!

Τα πράγματα θα οδηγήσουν τη Μαρίνα και τον Μιχάλη να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να ζήσουν ο ένας χωρίς τον άλλον. Η σχέση τους είναι καρμική και το ξέρουν και οι δύο πολύ καλά, όσο και αν μπαίνουν δυσκολίες ανάμεσά τους. Δεν είναι όμως οι μόνοι που ασχολούνται με τα αισθηματικά τους. Η Ελλη κάνει πρόταση στον Αρη να βγουν μαζί μετά την προπόνηση. Εκείνος αρνείται όμως την πρόσκληση: «Ο,τι έγινε μεταξύ μας ήταν μια παρόρμηση και δεν πρόκειται να ξανασυμβεί», της ξεκαθαρίζει.

Την ίδια ώρα, η Μαρίνα ανακοινώνει στην Κάτια ότι είναι πολύ κοντά πια στο να τα βρει με τη Λίλιαν και τον Σταύρο για την κόρη της και την απειλεί ανοιχτά ότι πλέον θα έχει όλα τα στοιχεία για να την καταδώσει. «Αυτή τη φορά δεν θα τη γλιτώσεις. Θα πληρώσεις για το κακό που μου έκανες», της υπόσχεται.

Εν τω μεταξύ, ο Σταύρος επισκέπτεται την Ρένα για να δει τι κάνει και ο Αρης θυμώνει με την Ελλη επειδή δεν πήγε στην προπόνηση.

Πηγή: youweekly.gr

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More