ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Η μεγάλη απόφαση της Μαρίνας και η ανατροπή

0 64

Συγκλονιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ με ανατροπές ως το φινάλε.

Η Μελίτη καταφέρνει κρυφά από τη Λίλιαν και επικοινωνεί με την Κάτια προδίδοντας με αυτόν τον τρόπο το μέρος που την κρύβει η μητέρα της.

Από την άλλη, η Μαρίνα σκέφτεται πως ο μόνος τρόπος για να επιστρέψει πίσω το παιδί της είναι να παραδοθεί στην Αστυνομία, ενώ ο Φώτης θέλει να της αποκαλύψει πως είναι ο πατέρας της.

Μόλις η Μαρίνα συνειδητοποιεί ηώς η Λίλιαν πήρε τη Μελίτη και εξαφανίστηκαν, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Δίπλα της στέκονται όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα και μαζί προσπαθούν να βρουν πού κρύβεται η γυναίκα με το παιδί.

Η Μαρίνα περνάει τις πιο εφιαλτικές στιγμές στη ζωή της καθώς τρέμει στην ιδέα πως δεν θα ξαναδεί ποτέ την κόρη της. Παράλληλα, η ‘Ελλη μαθαίνει ότι η Σοφία και ο Γιώργος έδωσαν τέλος στη σχέση τους και ανησυχεί μήπως ο πατέρας της διεκδικήσει το μωρό.

Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης έχει έναν έντονο καβγά με τον Γιώργο, ενώ η Σοφία του απαγορεύει να δει το παιδί της, γεγονός που εξοργίζει τον άντρα και αντιδρά ακραία.

Λίγες ώρες αργότερα, η Λίλιαν μαζί με την Ελπίδα και τη Μελίτη φτάνουν σε ένα άγνωστο μέρος. Το κοριτσάκι εκφράζει τη στεναχώρια του και την επιθυμία του να επιστρέψουν ξανά πίσω. Όμως η γυναίκα δεν λυγίζει.

Λίγο μετά, η Μελίτη καταφέρνει και βρίσκει έναν τρόπο και δίνει στίγμα για το πού βρίσκεται. Από την άλλη, ο Φώτης βρίσκεται στο πλευρό της Μαρίνας και τη βοηθάει όσο μπορεί για να βρει την κόρη της, ενώ την ίδια στιγμή η Κάτια αγωνιά για την τύχη της εγγονής της.

Η ίδια αισθάνεται υπεύθυνη για όσα έχουν συμβεί και πάνω σε μια στιγμή αδυναμίας σκέφτεται να παραδοθεί στην Αστυνομία, ώστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια και η Μελίτη να επιστρέψει για πάντα στη Μαρίνα. Την ίδια, όμως, σκέψη κάνει και η τελευταία…

Η Κάτια λαμβάνει ένα μήνυμα στο κινητό της. Αποστολέας είναι η Μελίτη, η οποία της έστειλε μια φωτογραφία από το μέρος στο οποίο βρίσκεται. Η χαρά της γυναίκας δεν περιγράφεται και ενημερώνει τον Φώτη. Εκείνος ξεκινά αμέσως έρευνα για το ποιο μπορεί να είναι το μέρος που φαίνεται στη φωτογραφία. Παράλληλα, η Λίλιαν κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να φτιάξει τη διάθεση της Μελίτης. Μάταια όμως…

Την ίδια ώρα, η Σοφία παίρνει στα χέρια της την αγωγή που της έστει­λε ο Δημήτρης και εξαγριώνεται. Αμέσως μετά, η κοπέλα συνα­ντάει την ‘Ελλη και της ζητάει να σταματήσει τον πατέρα της. Από την άλλη, η Μαρίνα δεν μπορεί να διαχειριστεί καθόλου ψύχραι­μα την εξαφάνιση της κόρης της. Η ίδια πιστεύει πως μόνο αν πα­ραδοθεί θα μπορέσει να πείσει την Αστυνομία να ψάξει να βρει τη Λίλιαν και τα παιδιά.

Η Ρένα, τότε, προσπαθεί να της αλλάξει γνώ­μη καθώς γνωρίζει πως αν η Μαρίνα παραδοθεί θα καταστραφεί για πάντα η ζωή της. Την ίδια στιγμή, η Κάτια προσλαμβάνει ντετέκτιβ για να βρει τη Λίλιαν και τα παιδιά. Λίγα λεπτά μετά, η γυναί­κα συναντάει τη Μαρίνα, η οποία την κατηγορεί πως εκείνη βοή­θησε τη Λίλιαν να πάρει τη Μελίτη, ενώ ο Φώτης δείχνει τη φω­τογραφία που έστειλε η Μελίτη. Τότε ο Μιχάλης του αποκαλύπτει πως αναγνωρίζει το μέρος όπου βρίσκεται η μικρή!

Η Έλλη, μετά την προτροπή του Άρη, κάνει άλλη μία προσπάθεια να έρθει κοντά στον Δημήτρη. Εν τω μεταξύ, η Μαρίνα απογοητευ­μένη από την εξαφάνιση της Με­λίτης, εξομολογείται στον Φώτη πως έχει πάρει την απόφαση της να πάει να παραδοθεί στην Αστυ­νομία και του ζητάει να είναι δί­πλα στον Μιχάλη, αν τελικά την κλείσουν φυλακή.

Παράλληλα, η Κάτια κάνει ό,τι μπορεί για να βο­ηθήσει τη Μαρίνα και με τη συμ­βολή του ντετέκτιβ ανακαλύπτει το εξοχικό σπίτι που κρύβεται η Λίλιαν με τα δύο κορίτσια. Λίγα λεπτά αργότερα, η Μελίτη το σκά­ει και όταν η Λίλιαν τη βρίσκει συνειδητοποιεί το λάθος της…

Η Μαρίνα, όμως, έχει φτάσει ήδη στο αστυνομικό τμήμα, αποφασι­σμένη να τα ομολογήσει όλα…

Ο εφιάλτης της Μαρίνας τελειώνει, καθώς τη στιγμή που είναι έτοιμη να μπει στο τμήμα, η Λίλιαν με τα παι­διά επιστρέφουν. Έπειτα από αυτή την περιπέτεια η Μάρθα προσπαθεί να κρατήσει την Κάτια μακριά από την κοπέλα.

Εν τω μεταξύ, ο Φώτης δεν αντέχει άλλο να κρατάει κρυφό το μυστικό του από τη Μαρίνα και είναι έτοιμος πια να της αποκαλύψει ότι αυτός είναι ο βιολογικός πατέρας της και με αυτή του την ιδιότητα να τη συνοδεύσει στην εκκλησία όταν παντρευτεί. Την ίδια στιγμή, κάποιος ακούει το μυστικό που η Κάτια με δυσκολία πια κρατάει κρυφό… Μήπως αυτός θα αναγκάσει την Κάτια να αποκαλύψει την αλήθεια;

Πηγή: mytv

loading...
loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.