Η καθημερινή σου ενημέρωση!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Η Κάτια παθαίνει αμνησία! Αυτοί είναι οι νέοι ρόλοι του 2ου κύκλου!

Η Κάτια παθαίνει αμνησία…

Οι ανατροπές και οι εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, Γυναίκα χωρίς όνομα, θα είναι καταιγιστικές!

Σύμφωνα με το MYtv και τη Μάρα Σαρρή, πέντε νέοι ρόλοι θα προστεθούν αρχικά στο καστ της σειράς και θα φέρουν τα πάνω κάτω στη ζωή των ηρώων. Πιο συγκεκριμένα, οι ηθοποιοί που θα τους υποδυθούν είναι ο Αλέξανδρος Σταύρου, ο Κώστας Φαλελάκης, η Εριέττα Μανούρη, ο Ευθύμης Γεωργόπουλος και η Δανάη Σκιάδη, την οποία είδαμε στα τελευταία επεισόδια του πρώτου κύκλου.

Σύμφωνα με το περιοδικό, η ζωή της Κάτιας αλλάζει ραγδαία από τη μια στιγμή στην άλλη. Όλα ξεκινούν όταν εκείνη χάνει τη μνήμη της και στη συνέχεια πέφτει θύμα απαγωγής από έναν άντρα που γνωρίζει από παλιά, τον Νίκο Γεωργίου. Η γυναίκα, δίχως να θυμάται τίποτε από το παρελθόν, ζει μια νέα ζωή στο πλευρό του μακριά από όλους…

Νίκος Γεωργίου (Κώστας Φαλελάκης)

Ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει την Κάτια από παλιά, με ένα σκοτεινό παρελθόν. Ο ίδιος κρύβει τον πραγματικό του χαρακτήρα πίσω από ένα πολύ συμπαθητικό και ευαίσθητο πρόσωπο. Ο άντρας εισβάλλει στη ζωή της Κάτιας όταν εκείνη είναι πιο αδύναμη από ποτέ!

Συγκεκριμένα, την απάγει όταν χάνει τη μνήμη της και τη «φυλακίζει» σε μια νέα αυτή πραγματικότητα χωρίς να γνωρίζει την αληθινή πρόθεση και την πραγματική ταυτότητα του Νίκου. Θα έρθει, όμως, η στιγμή που ο άντρας θα αποκαλύψει τον πραγματικό του εαυτό και θα γίνει πολύ επικίνδυνος, όχι μόνο για την Κάτια, αλλά και για όσους αγαπάει, και κυρίως για τη Μαρίνα…

Αργύρης Ρίζος ( Αλέξανδρος Σταύρου)

Ο Αργύρης είναι γεωπόνος και φίλος του Νίκου. Είναι ένας θετικός και ειλικρινής άνθρωπος που αγνοεί τον επικίνδυνο χαρακτήρα του φίλου του και τον συμπονά. Ο ίδιος είναι μοναχικός, με την ηρεμία του ανθρώπου που αγαπά τη ζωή στη φύση. Έχει κατανόηση και απόθεμα αγάπης.

Ο Αργύρης γνωρίζει την Κάτια στο σπίτι του Νίκου και παρόλο που προσπαθεί να το αποφύγει του είναι αδύνατο να μη νιώσει κάτι για εκείνη. Στην πορεία οι δυο τους παραδίνονται στα συναισθήματα τους και δημιουργούν μια κρυφή σχέση και στη συνέχεια ο Αργύρης λειτουργεί σαν μια ελπίδα σωτηρίας για την Κάτια.

Πηγή: MYtv

loading...
Leave A Reply