Η καθημερινή σου ενημέρωση!

GNTM 4 Spoiler: Τα επόμενα 2 μοντέλα που αποχωρούν από το ριάλιτι

Έχουμε μπει πλέον στην τελική ευθεία και ο μεγάλος τελικός πλησιάζει σταδιακά. Όσο περνάει ο καιρός, τα μοντέλα λιγοστεύουν! Οι καλύτεροι 8 του φετινού ριάλιτι μόδας έχουν δύσκολο έργο μπροστά τους. Ποιοι θα φτάσουν μέχρι το τέρμα και ποια είναι τα επόμενα μοντέλα που αποχωρούν από το GNTM 4.

Η Μαρία ήταν η τελευταία που αποχώρησε από τον διαγωνισμό και μπορεί ο δικός της κύκλος να έκλεισε, αλλά τα υπόλοιπα μοντέλα συνεχίζουν ακάθεκτα στο δρόμο προς την κορυφή, η οποία -πέρα από τα σπουδαία έπαθλα- θα τους ανοίξει τις πόρτες για μια μεγάλη καριέρα στο μόντελινγκ. Πλεόν οι παρέες έχουν οριστικοποιηθεί, όπως έχει γίνει γνωστό, ενώ για την Κυβέλη η μοναχική πορεία στον διαγωνισμό είναι μονόδρομος.

Η προσπάθεια, που έχει κάνει κάθε υποψήφιο μοντέλο είναι μεγάλη και οι θυσίες πολλές. Παρόλα αυτά, είναι διαγωνισμός και μόνο ένας ή μία θα καταφέρει να στεφθεί ως το Επόμενο Top Model της Ελλάδας. Αυτή τη στιγμή έχουμε μείνει στους καλύτερους 8, αλλά τα γυρίσματα έχουν προχωρήσει αρκετά. Τις επόμενες ημέρες λοιπόν θα δούμε την αποχώρηση δύο ακόμη δυνατών μοντέλων, αφού όπως έχουμε πει τα περιθώρια στενεύουν και το αποτέλεσμα κρίνεται πάντα στις λεπτομέρειες.

Έτσι, τα δύο επόμενα μοντέλα που αποχωρούν από το GNTM 4 δεν είναι άλλοι από την Αγάπη και τον Ναπολέοντα. Δύο μοντέλα που είχαν ξεχωρίσει από την αρχή του ριάλιτι, τόσο με την καλή τους πορεία όσο και με την εμφάνισή του. Παρόλα αυτά, ένα λάθος αρκεί για να βγουν εκτός διαγωνισμού.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.