Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

GNTM 4 Spoiler: Το πρώτο ζευγάρι στο σπίτι είναι γεγονός

Αγόρια και κορίτσια στο GNTM 4 κι όπως ήταν αναμενόμενο το πρώτο ζευγάρι δεν άργησε να “φανερωθεί”. Πολλά από τα μοντέλα έχουν χημεία μεταξύ τους κάτι που είχε φανεί ήδη από την πρώτη φωτογράφιση. Όπως οι τσακωμοί έτσι και οι έρωτες είναι αναπόφευκτοι όταν μένεις στο ίδιο σπίτι κι υπάρχει η λεγόμενη καθημερινή τριβή.

Έτσι, όπως αποκάλυψε η Σούλα Γκλάμορους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έχουμε το πρώτο ζευγάρι στο GNTM 4. Ωστόσο, δεν αποτελεί και τόσο μεγάλη έκπληξη δεδομένου ότι αυτά τα δύο πρόσωπα έχουν ήδη αποδείξει ότι έχουν έντονη χημεία μεταξύ τους.

Ο λόγος, λοιπόν, για την Όλγα και τον Αγγαίο, οι οποίοι είναι μαζί στο παιχνίδι. Μην ξεχνάμε, άλλωστε ότι στην πρώτη φωτογράφιση που είχαν σεταριστεί οι δυο τους είχαν βγάλει τη δεύτερη καλύτερη φωτογραφία, ενώ είχαν φιληθεί πολύ παθιασμένα στο σετ τους.

Παρόλα αυτά, η Σούλα Γκλάμορους έκανε γνωστό ότι ο Αγγαίος έχει σχέση κι έξω από τον διαγωνισμό. Κάτι που μπορεί να περιπλέξει ιδιαίτερα τις καταστάσεις. Τα δύο μοντέλα θα είναι το μοναδικό ζευγάρι στο GNTM 4 ή έρχονται κι άλλο που μέχρι τώρα δεν έχει αποκαλυφθεί; Η συνέχεια επί της οθόνης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ:

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
loading...