Η καθημερινή σου ενημέρωση!

GNTM 4 Spoiler Αποχώρηση 23/11: Ποιο μοντέλο φεύγει σήμερα

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία του GNTM 4 και κάθε αποχώρηση μετράει, όπως η αποχώρηση που θα γίνει σήμερα (23/11) και θα ταρακουνήσει τα μοντέλα. Ένα μοντέλο θα φύγει προκαλώντας μεγάλο σοκ στα υπόλοιπα, που πλέον έχουν έρθει πολύ κοντά.

Ο Ντίνος αποχώρησε για δεύτερη φορά από τον διαγωνισμό και τώρα ο μόνος από τις επιστροφές που διεκδικεί τον τίτλο είναι ο Αγγαίος. Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει. Οι απαιτήσεις των κριτών έχουν ανέβει και τα μοντέλα φτάνουν σε κάθε δοκιμασία στα όριά τους. Οι εντάσεις στο σπίτι αυξάνονται σταδιακά και τα μοντέλα έρχονται συχνά αντιμέτωποι όχι μόνο με τις δοκιμασίες, αλλά και με τις δυσκολίες της συγκατοίκησης.

Στη σημερινή φωτογράφιση τα μοντέλα θα πρέπει να φωτογραφηθούν με υπερμεγέθη props, κάτι που θα τους δυσκολέψει ιδιαίτερα. Το disavantage για ακόμη μια φορά θα πάει στην Κυβέλη με την ίδια να ισχυρίζεται ότι της κάνουν «ψυχολογικό πόλεμο».

Στο πλατό, όμως, θα φανεί ποιος πραγματικά δυσκολεύτηκε και ποιος όχι. Μία αποχώρηση έρχεται να χαλάσει τη χαρά των μοντέλων, αφού απ’ ότι φαίνεται σήμερα θα φύγει κορίτσι. Οι πιθανότητες κλίνουν περισσότερο προς τη Μαρία ή την Αγάπη. Αυτό αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι το GNTM 4 είναι γεμάτο στις ανατροπές, αφού οι δύο κοπέλες έδειχναν να τα πάνε πολύ καλά τελευταία!

Πέρα, όμως, από το Spoiler, αναμένουμε την αποχώρηση σήμερα (23/11) στο GNTM 4.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.