Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Γλίτωσαν στο «παρά πέντε» από του «χάρου τα δόντια» όταν αγροτικό έχασε τον έλεγχο (video)

86

Τη ζωή τους κόντεψαν να χάσουν δύο άτομα στην Αϊόβα των ΗΠΑ, όταν ένα αγροτικό όχημα έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να οδηγηθεί εκτός δρόμου.

Το συγκλονιστικό περιστατικό βιντεοσκοπήθηκε και δόθηκε στη δημοσιότητα από τις αρχές, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τους οδηγούς ώστε να είναι αρκετά προσεκτικοί στους δρόμους, δεδομένων των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

«Εάν πρέπει να είστε έξω από τα σπίτια σας και να οδηγήσετε κατά τη διάρκεια άσχημων καιρικών συνθηκών, θα πρέπει να επιβραδύνετε και να γνωρίζετε καλά τις συνθήκες του δρόμου», ήταν το μήνυμα με το οποίο οι αρχές συνόδευσαν το βίντεο που ανάρτησαν στο Twitter.

Στο βίντεο φαίνεται ένα φορτηγό να βρίσκεται εκτός δρόμου και ένα περιπολικό να έχει σταματήσει στην άκρη. Την ώρα που ο αστυνομικός κάνει έλεγχο στο άλλο όχημα, από την κάμερά του φαίνεται ένα λευκό pickup να βγαίνει εκτός δρόμου. Μάλιστα, το pickup σχεδόν απογειώθηκε και έπεσε με δύναμη πάνω στο φορτηγό, ενώ κλάσματα του δευτερολέπτου πιο πριν είχαν περάσει από μπροστά οι δύο άνδρες.

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More