Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Γκρίνια στον ΣΥΡΙΖΑ: Δεν επικοινωνήσαμε σωστά το έργο μας

Αίφνης αντιλαμβάνονται ότι τόσο καιρό έκαναν λάθος που αντιμετώπιζαν με ιδιαίτερη καχυποψία τους ανθρώπους του τύπου. Αιτία για αυτή τη μετάλλαξη είναι, όπως λένε οι ίδιοι, το γεγονός ότι τα περισσότερα από τα νομοθετήματα που φέρνει σήμερα η κυβέρνηση και τα παρουσιάζει ως δικά της, τα είχαν επεξεργαστεί αυτοί.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα μάλιστα ο πρώην υπουργός Υγείας έβγαλε μακροσκελέστατες ανακοινώσεις με τις οποίες διαψεύδει τις εξαγγελίες του υπουργού Υγείας ότι πλέον θα δίνεται ιατροφαρμακευτικό υλικό δωρεάν στους πυρόπληκτους στο Μάτι. Στην ανακοίνωση του, ο πρώην υπουργός ισχυρίζεται ότι όλα αυτά είχαν γίνει από την πρώτη στιγμή μετά το τραγικό γεγονός.

Αλλά και σε ό,τι αφορά τους παιδικούς σταθμούς (σ.σ. χθεσινή εξαγγελία της κυβέρνησης) στον ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζουν ότι υπάρχει «επιχείρηση οικειοποίησης, από τον Γιάννη Βρούτση, της προσπάθειας που έγινε από την προηγούμενη κυβέρνηση ώστε να μη μείνει φέτος κανένα παιδί εκτός παιδικών σταθμών».

Ο εκπρόσωπος τύπου Αλέξης Χαρίτσης αλλά και η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης  Θεανώ Φωτίου ανέφεραν ότι:

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας, λοιπόν, υπενθυμίζουμε:

2019 – 155.000 παιδιά εντάσσονται στους παιδικούς σταθμούς χάρη στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.|
2014 – 79.000 παιδιά εντάχθηκαν με κυβέρνηση Ν.Δ».

Όσοι πάντως γκρινιάζουν στην Κουμουνδούρου για τα θέματα της επικοινωνίας λένε ότι μπορεί η πλειοψηφία των ΜΜΕ να ήταν εξ αρχής εχθρική απέναντι τους παραδέχονται ωστόσο ότι και οι ίδιοι δεν έκαναντίποτα για να τους προσεγγίσουν.

Κάποιοι μάλιστα θεωρούν ότι η απόλυτα επιθετική στάση που κράτησαν στελέχη της κυβέρνησης απέναντι σε δημοσιογράφους και ΜΜΕ πόλωσεακόμα περισσότερο τα πράγματα με αποτέλεσμα τίποτα από το έργο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ να μην προβληθεί όπως θα έπρεπε.

newsit.gr

loading...
Leave A Reply