Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Γιατί θα πρέπει πάντα να πλένετε τα καινούργια ρούχα πριν τα φορέσετε

0 7

Δεν χρειάζεται να πλένετε τα καινούργια ρούχα, σωστά;

1551699597_e44c3d49012b191782a66557ec64d6e0fb6154af.jpg
Πηγή: Pexels

Φοράτε πάντα τα καινούρια σας ρούχα χωρίς να τα πλύνετε πρώτα; Το κάναμε και εμείς αυτό επίσης, αλλά μετά την ανάγνωση αυτής της ιστορίας, βάζουμε πάντα τα ρούχα μας στο πλυντήριο πρώτα.

Ένα υπέροχο συναίσθημα!

Pexels
Πηγή: Pexels

Όταν φοράτε καινούργια ρούχα για πρώτη φορά αφού τα αγοράσετε το ύφασμα δείχνει όμορφο και όλα τα χρώματα είναι ακόμα ζωηρά. Τα παλιά πλυμένα ρούχα είναι λιγότερο όμορφα. Περιμένετε ότι τα νέα ρούχα είναι απίστευτα καθαρά και ότι υπάρχουν ελάχιστα βακτήρια επάνω σε αυτά, όπως και όταν φοράτε ενδύματα από δεύτερο χέρι.

Δυστυχώς, τίποτα δεν μπορεί να απέχει περισσότερο από την αλήθεια…

Έρευνα

Pexels
Πηγή: Pexels

Υπό την καθοδήγηση του Δρ. Ir. Philip Tierno, μια έρευνα του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης μελέτησε την παρουσία βακτηρίων στα καινούργια ρούχα με το ακόλουθο αποτέλεσμα: Τα καινούργια ρούχα περιέχουν πολλά βακτήρια, συμπεριλαμβανομένων ιχνών περιττωμάτων και νιφάδων  δέρματος. Μπα! Αυτό σημαίνει ότι τα ρούχα δεν είναι τόσο καθαρά όσο νομίζαμε. Έχει λογική επειδή οι πιθανότητες είναι ότι κάποιος θα έχει ήδη φορέσει τα ρούχα μια φορά στο δοκιμαστήριο.

Να πλένετε πάντα τα καινούργια ρούχα πριν τα φορέσετε! 👌🏻

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More