Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Γιατί «γέμισε» ενήλικες παρθένες ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής στον κόσμο;

0 151

Η «μαντάμ» του πολυτελέστατου μαγαζιού αποκαλύπτει σοκαριστικά στοιχεία

«Ποτέ δεν υπήρξαν τόσες πολλές ενήλικες παρθένες», υποστηρίζει η «μαντάμ» του
μεγαλύτερου οίκου ανοχής παγκοσμίως.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Daily Star», η Ντένα που διευθύνει το πορνείο Sheri’s Ranch στη Νεβάδα, επισημαίνει ότι υπάρχει μία «έκρηξη» του αριθμού των γυναικών άνω των 18 ετών που δεν έχει κάνει σεξ.

Όπως η ίδια υποστηρίζει, οι παρθένες που περνούν το κατώφλι του μεγαλύτερου οίκου ανοχής στον κόσμο είναι millenials, δηλαδή έχουν γεννηθεί μεταξύ των ετών 1980 και 2000.

Η αδιαφορία για το σεξ όμως δεν είναι μόνο γυναικείο φαινόμενο αλλά και ανδρικό.

«Πολλοί άνδρες πελάτες μας δεν βλέπουν τις ιερόδουλες μόνο για το σεξ. Θέλουν πολλές φορές να παίξουν μαζί τους και video games», λέει η Ντένα.

Το πορνείο στη Νεβάδα είναι πολυτελές: Περιλαμβάνει μπαρ, spa, πισίνα και πλήρες φάσμα υπηρεσιών σεξ, όπως γράφει η «Daily Star».

«Έχω παρατηρήσει ότι πλέον υπάρχουν περισσότερες ενήλικες παρθένες από ποτέ και έρχονται να χάσουν την παρθενιά τους ως πόρνες», εξηγεί η μαντάμ του Sheri’s Ranch.

Ντένα, η μαντάμ του Sheri’s Ranch

Σύμφωνα με στοιχεία της υπηρεσίας «General Social Service», o αριθμός των ανδρών κάτω των 30 ετών που δεν έχουν κάνει σεξ έχει τριπλασιαστεί την τελευταία δεκαετία. Το ποσοστό τους φθάνει το 28% ενώ το αντίστοιχο ποσοστό των γυναικών ανέρχεται στο 18%, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 8% την ίδια περίοδο.

Επιπλέον, τα στοιχεία δείχνουν ότι περισσότεροι από τους μισούς Αμερικανούς ενήλικες, ηλικίας 18 έως 34 ετών (51%), δεν έχουν μακροχρόνια σχέση.

Οι παράγοντες που ενοχοποιούνται για την τάση αυτή είναι οι πολλές ώρες στο διαδίκτυο παίζοντας video games και παρακολουθώντας πορνό.

Οι Μillenials ενδιαφέρονται λιγότερο για σεξ και περισσότερο για την αγάπη, όπως γράφει η ιστοσελίδα κοινωνικών γνωριμιών «OkCupid».
Δείτε ένα βίντεο από το 2016 με εικόνες μέσα από τον «περίφημο» οίκο ανοχής

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More