Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Παντελής Παντελίδης:Γιατί ανοίγει ξανά ο φάκελος της υπόθεσης

0 97

Μπορεί η Φρόσω Κυριάκου και η Μίνα Αρναούτη να δικαιώθηκαν για δεύτερη φορά στην υπόθεση του τροχαίου που στάθηκε μοιραίο για τον Παντελή Παντελίδη, ωστόσο ο φάκελος της υπόθεσης ανοίγει ξανά.

Ο φάκελος της υπόθεσης του τροχαίου που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης επιστρέφει στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Η υπόθεση θα ανοίξει και πάλι καθώς πρέπει να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες των ανθρώπων που βρέθηκαν με τον δημοφιλή τραγουδιστή στη λέσχη πριν το μοιραίο τροχαίο και δεν τον απέτρεψαν από το να οδηγήσει με αποτέλεσμα να συμβεί το μοιραίο.

Παράλληλα ζητείται από τον Εισαγγελέα να διερευνήσει και τυχόν ευθύνες της πολιτείας για τις κακοτεχνίες ή την ελλειπή συντήρηση στις μπάρες του δρόμου, καθώς είναι γνωστό πλέον ότι δεν στάθηκε δυνατό να συγκρατήσουν το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα την ανατροπή του και τον θανάσιμο τραυματισμό του τραγουδιστή.

Η οικογένεια του τραγουδιστή πάντως, δια του συνηγόρου της, φαίνεται ότι είναι αποφασισμένη να δώσει και συνέχεια καθώς αναμένεται να καταθέσει αίτημα ανάκλησης της διάταξης που αφορά στη Μίνα Αρναούτη και τη Φρόσω Κυριάκου και η οποία ουσιαστικά λέει ότι δεν φέρουν καμία ευθύνη.

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More