Για 30 χρόνια δεν είχε κόψει ποτέ τα νύχια της επειδή έδιναν νόημα στη ζωή της. Δυστυχώς όμως μια μέρα, συνέβη το μοιραίο…

Η 75χρονη Αμερικανίδα, Lee Redmond, έχει περάσει 30 χρόνια της ζωής της προσπαθώντας να φτάσει το στόχο της, να αποκτήσει τα πιο μακριά νύχια του κόσμου και τα κατάφερε! Τα νύχια της φτάνουν σε μήκος τα 86-89 εκατοστά!

Πάντα περιποιούνταν με ευλάβεια τα νύχια της και τα έδειχνε περήφανα σε όποιον σταματούσε και της έκανε ερωτήσεις. Ποτέ δεν είχε προβλήματα στην καθημερινή της ζωή, επειδή ανέπτυξε ένα σύστημα που της επέτρεπε να κάνει οτιδήποτε χρειαζόταν.

Το όνειρό της έγινε πραγματικότητα και κατέλαβε μια θέση στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες!Αλλά μια μέρα την χτύπησε η τραγωδία. Η Lee είχε αυτοκινητιστικό ατύχημα και τα νύχια της σπάσανε!

«Είδα μια σκιά και άκουσα ένα δυνατό χτύπο. Άκουσα τα νύχια μου να σπάνε και άρχισα να κλαίω.» Ήταν ο χειρότερός της εφιάλτης. Στη παρακάτω φωτογραφία δείχνει τι απέμεινε από τα νύχια της.

Ένιωθε εντελώς χαμένη για αρκετό καιρό. Ένιωσε ότι έχασε ένα μέρος από την προσωπικότητά της στο αυτοκινητιστικό ατύχημα.

Αλλά σύντομα ξαναβρήκε το κουράγιο της. Ξεκίνησε να μακραίνει ξανά τα νύχια της, σαν μια σωματική και πνευματική διαδικασία.

Αυτό την βοήθησε να επιστρέψει στην παλιά της ζωή. Τα εγγόνια της ήταν ενθουσιασμένα που έβλεπαν τα νύχια της γιαγιάς τους να μεγαλώνουν ξανά και τη γιαγιά να νιώθει και πάλι χαρούμενη.

Ίσως τώρα πετύχει ξανά καινούριο ρεκόρ Γκίνες και ξεπεράσει τον εαυτό της!

Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.