Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Γεωργιάδης: Από το αναπτυξιακό νομοσχέδιο ο κόσμος θα βρει δουλειά

8

«Αυτό το νομοσχέδιο προσπαθεί να κάνει τη ζωή των επιχειρηματιών και των επενδυτών ευκολότερη» δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

«Από το αναπτυξιακό νομοσχέδιο ο κόσμος θα βρει δουλειά. Μπορείτε να είστε περήφανοι διότι αυτό το νομοσχέδιο έρχεται, όπως λέει και η έκθεση της ΤτΕ, να προσθέσει στην ελληνική οικονομία 0,5% του ΑΕΠ το χρόνο, για την επόμενη δεκαετία» τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

«Είναι ένα εξαιρετικά πρακτικό νομοσχέδιο. Καταγράψαμε όλα τα εμπόδια που δυσκόλευαν μια επιχείρηση και προχωρήσαμε ώστε να διορθωθούν προβλήματα που λειτουργούσαν ενάντια στην επιχειρηματικότητα» επεσήμανε ο κ. Γεωργιάδης.

«Αυτό το νομοσχέδιο προσπαθεί να κάνει τη ζωή των επιχειρηματιών και των επενδυτών ευκολότερη. Γιατί δουλειά του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων είναι να συμβάλει στην αύξηση του ΑΕΠ, στο να προσελκύσουμε επενδύσεις. Δεν θα προσελκύσουμε επενδύσεις αν κάνουμε τη ζωή του επενδυτή δυσκολότερη. Πρέπει να σεβαστούμε και τα χρήματά του και τον χρόνο του».

Για τις δηλώσεις του Νίκου Παππά ο Άδωνις Γεωργιάδης «Εμείς σε αντίθεση με εσάς θα τιμήσουμε τις υποσχέσεις μας στον ελληνικό λαό και θα εφαρμόσουμε ακριβώς το πρόγραμμά μας, όπως το είχαμε υποσχεθεί προεκλογικά. Και η υπόσχεση που δώσαμε στους Έλληνες πολίτες ήταν ότι θα πετύχουμε υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, θα φτιάξουμε νέες θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα, θα γίνουμε επιχειρηματικά φιλική χώρα και θα πάει η Ελλάδα επιτέλους μπροστά. Αυτό ακριβώς κάνουμε».

«Είστε η Κυβέρνηση που καταπάτησε κάθε κοινοβουλευτική διαδικασία και έρχεστε τώρα να μας κάνετε μαθήματα. Μαθήματα από εσάς δεν δεχόμαστε».

«Το άρθρο περί πόθεν έσχες δεν λέει τίποτα από όσα είπατε. Θα το εξηγήσει σε λίγο ο κ. Πέτσας. Αλλά δεν μπορώ να μην σχολιάσω: αυτή η εσωτερική ανάγκη του κ. Παππά και του ΣΥΡΙΖΑ να μαθαίνουν πάντα τον τελευταίο μέτοχο στα ΜΜΕ, που είναι από βαθιά εσωτερική ανάγκη, δεν υπήρχε όταν επί 4,5 χρόνια ρωτούσαμε ποιος είναι ο μέτοχος αυτής της off shore της Αυγής; Έχετε την ευκαιρία να μας πείτε και τώρα ποιος είναι ο μέτοχος της Αυγής. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί».

«Τελειώνοντας, μια είδηση μόνο λυπηρή εν μέρει. Χάσαμε το Νόμπελ Ειρήνης. Το πήρε ο Πρωθυπουργός της Αιθιοπίας. Την επόμενη φορά».

Πηγή: insider.gr

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply