Γέλιο! Γκαφατζήδες κλέφτες έτρεχαν να ξεφύγουν από περιπολικό και κρύφτηκαν στο..! (Video)

0 988

Γκαφατζήδες κλέφτες – Σαν σκηνή από ταινία δράσης έμοιαζε η καταδίωξη δύο υπόπτων για κλοπές σε κατάστημα, στο Φοίνιξ της Αριζόνα. Προσπαθώντας να ξεφύγουν από το περιπολικό που τους κυνηγούσε, οι δύο ύποπτοι πήδηξαν έναν φράχτη για να χάσουν οι αστυνομικοί τα ίχνη τους.

Μόνο που κάπου εδώ η ταινία δράσης γίνεται κωμωδία, καθώς οι δύο καταδιωκόμενοι πήδηξαν τον φράχτη του… αστυνομικού τμήματος και κρύφτηκαν στο πάρκινγκ του.

«Είναι η υπόθεση μία υπενθύμιση, μην τρέχεις να ξεφύγεις από την αστυνομία και, αν το κάνεις, μην καταλήγεις μέσα στο πάρκινγκ του αστυνομικού τμήματος» σχολίασε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.Γκαφατζήδες κλέφτες 

Οι αρχές είχαν κληθεί σε βενζινάδικο του Φοίνιξ το απόγευμα της Παρασκευής για να ερευνήσουν καταγγελία κλοπής.

Μόλις έφτασαν εκεί, ου δύο ύποπτοι, ο 28χρονος Marwan Al Ebadi και η 29χρονη Salma Hourieh άρχισαν να τρέχουν για να ξεφύγουν. Έτρεχαν στο πλάι ενός κτιρίου και στη συνέχεια πήδηξαν ένα φράχτη, αν και υπήρχε πινακίδα του αστυνομικού τμήματος.

Τελικά η γυναίκα συνελήφθη ενώ κρυβόταν κάτω από ένα παγκάκι, μέσα στο πάρκινγκ, ενώ ο Al Ebadi ξαναπήδηξε τον φράχτη για να βγει έξω και συνελήφθη στον δρόμο.

Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.