Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Φτερωτός θεός Επεισόδιο 168-169-170-171-172-173-174 (τελευταίο επεισόδιο)

39

Φτερωτός θεός Επεισόδιο 168, Επεισόδιο 169, Επεισόδιο 170, Επεισόδιο 171, Επεισόδιο 172, Επεισόδιο 173. Η Σανέμ αποφασίζει να φύγει από την πόλη και να κάνει ένα μεγάλο ταξίδι για να ξεχαστεί. Την τελευταία στιγμή όμως, ο Τζαν την προλαβαίνει και της λέει επιτέλους τα λόγια που ποθούσε να ακούσει τόσο καιρό. Δεν ξαναθυμήθηκε την παλιά τους ιστορία, όμως η Σανέμ κατάφερε να τον κάνει να την ερωτευτεί ξανά από την αρχή!

Φτερωτός θεός Επεισόδιο 168

Η Σανέμ είναι συντετριμμένη που ο Τζαν έχει ξεχάσει εντελώς την αγάπη τους και προσπαθεί με κάθε τρόπο να επαναφέρει τη μνήμη του. Αφού ούτε τα δικά της κόλπα, ούτε οι «ανορθόδοξες» μέθοδοι της κυρίας Μεβκιμπέ έχουν αποτέλεσμα, η Σανέμ εναποθέτει όλες τις ελπίδες της σε μια τελευταία απόπειρα: δίνει στον Τζαν να διαβάσει το βιβλίο της, που περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια την ιστορία τους.  Ο Τζαν εξακολουθεί να είναι ψυχρός απέναντι στη Σανέμ. Όλες οι μικρές ιδιαιτερότητές της  που κάποτε τον έκαναν να την ερωτευτεί, τώρα του φαίνονται αρκετά ενοχλητικές. Ακόμα χειρότερα, διαβάζοντας την ιστορία του έρωτά τους δεν αναγνωρίζει ούτε τον εαυτό του μέσα στις σελίδες της και δεν μπορεί να πιστέψει πως κάποτε άφησε τον εαυτό του να αλλάξει τόσο πολύ για μια γυναίκα. Οι γονείς της Σανέμ οργανώνουν οικογενειακό δείπνο για όλους, ελπίζοντας πως οι γευστικές αναμνήσεις ίσως βοηθήσουν τον εγκέφαλο του Τζαν να κάνει «επανεκκίνηση». Όμως και αυτή η προσπάθεια δεν έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Φτερωτός θεός Επεισόδιο 169

Η Σανέμ αποφασίζει να κάνει άλλη μια προσπάθεια να «ξυπνήσει» τον Τζαν, αυτή τη φορά με το άρωμά της, το οποίο τον είχε εντυπωσιάσει από την πρώτη τους κιόλας συνάντηση. Ο Τζαν αρχίζει να εκνευρίζεται από τη διαρκή ενασχόληση όλων με την κατάστασή του, και επιχειρεί να αποδράσει στο εξοχικό του στο βουνό. Ούτε όμως εκεί θα καταφέρει να μείνει μόνος. Όσο ο Τζαν απουσιάζει, ο Εμρέ και η Λεϊλά παίρνουν τα ηνία στην «Υπέροχη Ιδέα». Για να αποφύγουν ένα φιάσκο με έναν σημαντικό πελάτη που θέλουν να προσελκύσουν, αναγκάζονται να πουν ένα μεγάλο ψέμα. Ο Τζαν αποκαλύπτει στον πατέρα του πως όσο και να προσπαθεί, ούτε το μυαλό του θυμάται τη Σανέμ ούτε η καρδιά του έχει αρχίσει ακόμα να νιώθει κάτι γι’ αυτή. Εν τω μεταξύ, η δουλειά δεν μπορεί να περιμένει: οι δυο τους θα πρέπει να σκεφτούν κάτι έξυπνο για να πάρουν πίσω το ψέμα που είπαν η Λεϊλά και  ο Εμρέ στον νέο πελάτη. Ο Τζαν αργεί στο ραντεβού με τον πελάτη και η Σανέμ αναγκάζεται να τα βγάλει πέρα μαζί του μόνη της. Ωστόσο, αντί να διορθώσει την κατάσταση, περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Φτερωτός θεός Επεισόδιο 170

Όλο το προσωπικό της «Υπέροχης Ιδέας» εργάζεται πυρετωδώς για να κάνει το ψέμα πραγματικότητα και να μην χαθεί ο μεγάλος πελάτης που έχουν προσεγγίσει. Ο Τζαν συνειδητοποιεί ότι δεν είναι δίκαιο να φέρεται ψυχρά στη Σανέμ, παρ’ όλο που δεν θυμάται το παρελθόν τους. Αποφασίζει να προσπαθήσει περισσότερο και να ψάξει στα βάθη της καρδιάς του για τα παλιά του συναισθήματα. Ένα νέο πρόσωπο εμφανίζεται στην «Υπέροχη Ιδέα» για να συζητήσει επαγγελματικά με τον Τζαν. Η Σανέμ τρελαίνεται από ζήλια, καθώς αυτή η νέα γυναίκα φαίνεται πως έχει πάρα πολλά κοινά μαζί του. Ο κύριος Αζίζ ανακοινώνει ότι θα φύγει ξανά, καθώς είναι καιρός να ξεκινήσει το επόμενο ταξίδι του. Ο δύσκολος αποχαιρετισμός με τη Μιχριμπάν στεναχωρεί και τους δύο, όμως ο Αζίζ χρειάζεται οπωσδήποτε να αλλάξει περιβάλλον.

Φτερωτός θεός Επεισόδιο 171

Η Σανέμ βρίσκει μια πανέξυπνη λύση στο πρόβλημα με τον ανύπαρκτο σκηνοθέτη που πρέπει να παρουσιάσουν στον μεγάλο πελάτη. Η συνάντηση με τον πελάτη οργανώνεται στα γραφεία της «Υπέροχης Ιδέας», όμως ο «ψεύτικος» σκηνοθέτης αφήνει το ταμπεραμέντο του να τον παρασύρει και τινάζει σχεδόν τα πάντα στον αέρα. Εν τω μεταξύ, ο Τζαν αρχίζει να πλησιάζει και πάλι τη Σανέμ, αφού ακόμα κι αν δεν θυμάται τα πάντα, δεν μπορεί να μείνει ασυγκίνητος από τη γοητεία της. Όμως η Σανέμ έχει πληγωθεί πολύ που ο Τζαν μπόρεσε να την ξεχάσει έτσι εύκολα, ενώ εκείνη δεν μπορεί να απαλλαγεί ποτέ από τη σκέψη του. Ο Τζαν διαβάζει στο βιβλίο της Σανέμ την ιστορία της αγάπης τους και συνειδητοποιεί πως αυτό που έζησαν είναι πολύ σημαντικό για να το αφήσει να χαθεί έτσι εύκολα. Έτσι, αποφασίζει να επιταχύνει τις εξελίξεις. Με μια πρόφαση οργανώνει μια θαλάσσια εξόρμηση για τους δυο τους και εκεί ανεβάζει την ένταση της γοητείας του για να την κερδίσει ξανά. Στο μεταξύ, η κατάσταση στην «Υπέροχη Ιδέα» γίνεται όλο και πιο δραματική, καθώς ο μεγάλος πελάτης που προσπάθησαν τόσο πολύ να κλείσουν φαίνεται πως κοιτάζει σε άλλη κατεύθυνση για την καμπάνια του.Ο Τζαν οργανώνει για τη Σανέμ μια υπέροχη βραδιά στην παραλία μακριά από όλους και από όλα, με την ελπίδα να ξαναζωντανέψουν τον έρωτά τους.

Φτερωτός θεός Επεισόδιο 172

Η Σανέμ επιμένει πως δεν την ενδιαφέρει απλώς μια αναπαράσταση της σχέσης τους, αν εκείνος δεν έχει πραγματικά συναισθήματα στην καρδιά του γι αυτή. Όμως στο τέλος οι καρδιές μιλούν τη δική τους γλώσσα. Ο Τζαν και η Σανέμ επιστρέφουν στην πόλη και στη δουλειά, και βρίσκουν τη συνεργασία τους με τη μεγάλη εταιρία καλλυντικών να κρέμεται από μια κλωστή. Η Λεϊλά δε θέλει με τίποτα να χαθεί αυτός ο πελάτης. Προκειμένου η «Υπέροχη Ιδέα» να πάρει το προβάδισμα στην προτίμησή του, η Λεϊλά αποφασίζει να μεταχειριστεί οποιοδήποτε μέσο, όσο αντιεπαγγελματικό και αν είναι. Όμως ο Τζαν δε συμφωνεί με τις μεθόδους της, και θέλει να κερδίσει η «Υπέροχη Ιδέα» μόνο με την αξία της. Η Σανέμ έχει άλλη μια ιδέα για να εντυπωσιάσουν τον πρόεδρο της εταιρίας καλλυντικών. Η κυρία Χιουμά, μετά από ένα πολύ ντροπιαστικό φιάσκο στην προσωπική της ζωή, αποφασίζει να φύγει από τη χώρα για λίγο καιρό.

Φτερωτός θεός Επεισόδιο 173

Ο Τζαν συνεχίζει να φλερτάρει τη Σανέμ, αλλά χωρίς να δίνει ένα σαφή χαρακτηρισμό στη σχέση τους. Η Σανέμ αρχίζει να νιώθει την υπομονή της να εξαντλείται. Η Σανέμ δεν αντέχει άλλο την αβεβαιότητα, και θεωρεί πως όσο μένει στο κτήμα και κοντά στον Τζαν είναι χειρότερα για την ψυχική της ηρεμία. Έτσι, αποφασίζει να επιστρέψει στο πατρικό της και στο οικογενειακό μπακάλικο. Ο Τζαν, η Ντερέν και οι υπόλοιποι δείχνουν στον πρόεδρο της εταιρίας καλλυντικών ένα δείγμα από την καμπάνια που ετοίμασαν και κερδίζουν ξανά την προσοχή του. Στην «Υπέροχη Ιδέα» έρχονται επιτέλους φανταστικά νέα: χάρη στη Σανέμ κατάφεραν να κερδίσουν τον μεγάλο πελάτη που κυνηγούσαν.

 Φτερωτός θεός Επεισόδιο 174 (τελευταίο επεισόδιο)

Ο πρόεδρος της εταιρίας οργανώνει ένα πάρτι στην έπαυλή του για να γιορτάσει τη νέα συνεργασία με την «Υπέροχη ιδέα». Η Σανέμ αρνείται να πάει, αλλά οι συνάδελφοί της την καταφέρνουν με ένα έξυπνο κόλπο. Δυστυχώς ο Τζαν δεν καταφέρνει ούτε εκεί να την πείσει πως την αγαπά πραγματικά. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Τζαν δέχεται πολιορκία από τη γοητευτική ανιψιά του προέδρου της εταιρίας καλλυντικών. Η Σανέμ αποφασίζει να φύγει από την πόλη και να κάνει ένα μεγάλο ταξίδι για να ξεχαστεί. Την τελευταία στιγμή όμως, ο Τζαν την προλαβαίνει και της λέει επιτέλους τα λόγια που ποθούσε να ακούσει τόσο καιρό. Η έκπληξη που θα ακολουθήσει θα της αλλάξει για πάντα τη ζωή.

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.