Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Φριχτή δολοφονία Ινδής από τον σύζυγό της – Άφησε ελεύθερη μια κόμπρα στο δωμάτιό της!

258

Φριχτό θάνατο βρήκε μία γυναίκα στην Ινδία, τη  οποία δολοφόνησε ο άντρας της με όπλο μία… κόμπρα!

Ο 27χρονος, ο οποίος είχε αρχικά προσπαθήσει να τη σκοτώσει με μια οχιά, αλλά είχε αποτύχει, Αφού αρχικά προσπάθησε και δεν κατάφερε να την σκοτώσει με τη βοήθεια μια οχιάς, σκότωσε την σύζυγό του αφήνοντας ελεύθερη στο δωμάτιο της μια κόμπρα.

Η δολοφονία σημειώθηκε στην νότια επαρχία της Κεράλα, ενώ οι τηλεφωνικές επικοινωνίες του συζύγου της αποκάλυψαν ότι είχε επαφές με χειριστές ερπετών ενώ στον υπολογιστή του βρέθηκαν και βίντεο με φίδια.

indoi-zevgari

Η άτυχη γυναίκα έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή για δύο μήνες στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε τον περασμένο Μάρτιο όταν και την τσίμπησε η κόμπρα.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας αφού άφησε ελεύθερο το φίδι ο 27χρονος συνέχισε τη δραστηριότητα του ατάραχος μέχρι που ακούστηκαν τα ουρλιαχτά της γυναίκας.

Ο 27χρονος φοβόταν ότι η σύζυγός του μπορεί να τον χώριζε και σε αυτή την περίπτωση θα υποχρεωνόταν να επιστρέψει την πλούσια προίκα που είχε λάβει πριν τον γάμο – 100 χρυσά νομίσματα και 500.000 ρουπίες (περίπου 18.000 ευρώ).

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More