Φωτογράφησε έναν ιδρωμένο αστυνομικό στην παραλία και αμέσως έγινε Viral – Ο λόγος; Απλά δείτε ΤΙ κουβαλάει στους ώμους του! [photos]

0 159

Φωτογράφησε έναν ιδρωμένο αστυνομικό στην παραλία και αμέσως έγινε Viral – Ο λόγος; Απλά δείτε ΤΙ κουβαλάει στους ώμους του!

Ήταν Ιούλιος και οι θερμοκρασίες έφταναν τους… 40 βαθμούς Κελσίου στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Η Jessica Barnes είχε πάει στη παραλία Pensacola Beach για να απολαύσει λίγη δροσιά.

Έτυχε να γυρίσει και είδε έναν αστυνομικό που είχε καταϊδρώσει να πλησιάζει. Ο αστυνομικός κουβαλούσε στους ώμους του ένα πεντάχρονο αγόρι.

Το αγόρι είχε χαθεί και ο αστυνομικός έβαλε τα δυνατά του να βοηθήσει το παιδί να βρει τους γονείς του. Δεν είχε σημασία που ο αστυνομικός ζεσταινόταν και ίδρωνε, και πιθανόν ένιωθε πολύ άβολα κουβαλώντας το παιδί. Το παιδί έπρεπε να βρει την οικογένειά του. Η ιστορία δημοσιεύτηκε στη σελίδα Love What Matters Facebook, και σύντομα έλαβε πάνω από 49.000 likes.

Είναι ενθαρρυντικό να βλέπουμε καλές ειδήσεις κατά καιρούς. Αν δείτε κάποιον να κάνει μια καλή πράξη, μοιραστείτε το ! Γνωστοποιήστε το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμα καλοί άνθρωποι!

loading...
loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.