Φωτογραφία Σοκ.. Δείτε πως έγινε νεαρός μετά από ομαδική επίθεση που δέχτηκε από κουνούπια!

332

Αυτό που έπαθε ο 21χρονος Jordan Lingle από την Ιντιάνα των ΗΠΑ θα έχει να το λέει και να το δείχνει μέσα από αυτές τις φωτογραφίες για όλη του τη ζωή.

Στο πλαίσιο ενός παιχνιδιού στην ανοιχτή ύπαιθρο με τους φίλους του, ο Jordan βρήκε ένα “τέλειο” σημείο για να κρυφτεί, κοντά σε ένα ποτάμι.

“Ξαφνικά ένιωσα να μου επιτίθενται εκατοντάδες κουνούπια και να με τσιμπούν παντού και ειδικά στην πλάτη, αλλά επειδή δεν ήθελα να αποκαλύψω την κρυψώνα μου, υπέμεινα για μερικά λεπτά και απλά προσπάθησα να τα διώξω με τα χέρια μου”, είπε ο 21χρονος.

Μετά από λίγα λεπτά η επίθεση των κουνουπιών έγινε ανυπόφορη και ο Jordan έφυγε για να γυρίσει στο σπίτι του… τροχάδην. Όταν έφτασε και έδειξε στην μητέρα του την πλάτη του, εκείνη αρχικά σοκαρίστηκε, αλλά στη συνέχεια δεν έχασε την ευκαιρία να τον βγάλει φωτογραφίες και να τις αναρτήσουν στο διαδίκτυο, όπου και φυσικά έγινε χαμός!

Τα κουνούπια είναι “εξοπλισμένα” με τρεις αισθητήρες (οσφρητικό, οπτικό και θερμικό) για να εντοπίζουν θερμόαιμα ζώα (όπως και ο άνθρωπος) και να τρέφονται με το αίμα τους.

loading...

Διαφήμιση

Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.