peiraxtiri.gr https://peiraxtiri.gr Η καθημερινή σου ενημέρωση! Sat, 16 Feb 2019 23:14:46 +0000 el hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.0.3 Σύνδεση ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Με ΝΟΡΒΗΓΙΚΗΣ Μυθολογίας https://peiraxtiri.gr/syndesi-ellinikis-me-norvigikis-mythologias/ Sat, 16 Feb 2019 23:14:46 +0000 https://peiraxtiri.gr/?p=201084

Η σκανδιναβική, γερμανική και γενικότερα βόρεια, μυθολογία, είναι γεγονός πως αποτελεί μία άκρως ενδιαφέρουσα και μαγευτική παράδοση, η οποία σαφώς κατατάσσεται στα πανγήϊνα πολιτιστικά διαμάντια όλων των εποχών της ανθρωπίνου ιστορίας. Πραγματικότητα όμως επίσης αποτελεί και η επίδραση που η ευρύτερη μυθολογία των βορείων λαών εδέχθη υπό του Ελληνισμού και της δικής του πολιτισμικής και […]

The post Σύνδεση ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Με ΝΟΡΒΗΓΙΚΗΣ Μυθολογίας appeared first on peiraxtiri.gr.

]]>

Η σκανδιναβική, γερμανική και γενικότερα βόρεια, μυθολογία, είναι γεγονός πως αποτελεί μία άκρως ενδιαφέρουσα και μαγευτική παράδοση, η οποία σαφώς κατατάσσεται στα πανγήϊνα πολιτιστικά διαμάντια όλων των εποχών της ανθρωπίνου ιστορίας.

Πραγματικότητα όμως επίσης αποτελεί και η επίδραση που η ευρύτερη μυθολογία των βορείων λαών εδέχθη υπό του Ελληνισμού και της δικής του πολιτισμικής και θρησκευτικής παραγωγής.

Και όντως, είναι γεγονός αναμφισβήτητο η ομοιότητα μεταξύ ελληνικών αρχετύπων και παραδόσεων του Υπερβορρά, όσο και η αμοιβαία πολλές φορές αλληλεπίδραση ανάμεσα στην αρχαία Ελλάδα και την Θούλη.

The post Σύνδεση ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Με ΝΟΡΒΗΓΙΚΗΣ Μυθολογίας appeared first on peiraxtiri.gr.

]]>
Γιατί οι Νεοταξίτες Θέλουν ν’ Αφανίσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες https://peiraxtiri.gr/giati-oi-neotaksites-theloun-n-afanisoun-tin-ellada-kai-tous-ellines/ Sat, 16 Feb 2019 23:06:06 +0000 https://peiraxtiri.gr/?p=201079

Η Ελλάς και ο ελληνισμός βρίσκονται στην δυσχερέστερη θέση που έχουν βρεθεί ποτέ. Βιώνουμε την πλέον επικίνδυνα εξελισσομένη κατάσταση από τον καιρό που ο Δευκαλίων και η Πύρρα πετούσαν πέτρες πίσω τους, στον Παρνασσό. Οι παγκόσμιοι εξουσιαστές είναι αποφασισμένοι να μας αφανίσουν δια παντός με κάθε τρόπο. Διότι στον νέου τύπου κόσμο που θέλουν να […]

The post Γιατί οι Νεοταξίτες Θέλουν ν’ Αφανίσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες appeared first on peiraxtiri.gr.

]]>

Η Ελλάς και ο ελληνισμός βρίσκονται στην δυσχερέστερη θέση που έχουν βρεθεί ποτέ. Βιώνουμε την πλέον επικίνδυνα εξελισσομένη κατάσταση από τον καιρό που ο Δευκαλίων και η Πύρρα πετούσαν πέτρες πίσω τους, στον Παρνασσό.

Οι παγκόσμιοι εξουσιαστές είναι αποφασισμένοι να μας αφανίσουν δια παντός με κάθε τρόπο. Διότι στον νέου τύπου κόσμο που θέλουν να δημιουργήσουν δεν πρέπει να υπάρχει τίποτα ελληνικό.

Φυσικά αυτό φαντάζει απίστευτο, διότι αυτοί που μας έστησαν την παγίδα, με δολιότατο τρόπο, μέσα στην οποία είμαστε τώρα, φρόντισαν από πριν να μας καταστήσουν ένα έθνος το οποίο δεν ξέρει ούτε ποιο είναι, αλλά και ούτε ποιος είναι ο ρόλος του. Φρόντισαν να μας καταστήσουν ένα έθνος αμαθών και χαύνων, καθιστώντας μας ταυτοχρόνως άτολμους, διότι ήξεραν πολύ καλά ότι το αντίθετο του θάρρους δεν είναι η δειλία, αλλά το βόλεμα.

Επίσης, μας έπεισαν ότι κάποιοι άλλοι, άτομα και διεθνείς οργανισμοί, θα φροντίσουν για το καλό μας, και αυτοί οι κάποιοι μας οδηγούν στον αφανισμό. Τρέμουν όμως, κυριολεκτικά τρέμουν, μην τυχόν και μάθουμε την αλήθεια.

Αν δεν κατανοηθούν οι παρακάτω λόγοι, για τους οποίους μας πολεμούν, δεν θα κατανοηθεί και το μίσος που έχουν μέσα τους για μας. Το μίσος τους είναι άσβεστο. Η θρησκεία τους προστάζει «ν’ αγαπήσεις τον πλησίον σου (ενν. ομόφυλό σου) και μισήσεις τον εχθρό σου». Μας μισούν τόσο, όσο ουδείς φυσιολογικός άνθρωπος μπορεί να φανταστεί και δεχόμεθα επίθεση που όλο και θα εντείνεται, με εκδικητική μανία. Μια μανία που συσσωρεύθηκε μέσα τους, δεν λέω ούτε «ψυχές» ούτε «καρδιές», με το πέρασμα των αιώνων, κατά την διάρκεια των οποίων πολλές φορές ανατρέψαμε τα σχέδιά τους.

Οι λόγοι που θέλουν να καταστρέψουν την Ελλάδα είναι ιστορικοί, θρησκευτικοί και φυλετικοί.

Ας αναλυθούν οι ιστορικοί λόγοι πρώτα. Η Νέα Τάξη που προσπαθούν να εφαρμόσουν επί της Γης είναι μια παμπάλαια Τάξη για την οποία φρόντισαν να μην γνωρίζουμε σχεδόν τίποτα. Αυτήν την παμπάλαια Τάξη, μας την παρουσιάζουν ως δήθεν Νέα, ενώ ξαναέχει υπάρξει στην Γη. Ήταν η εποχή του αργυρού γένους όπως την ονομάζει ο Ησίοδος. Κατά την εποχή εκείνη, βασίλευε ο Κρόνος, γι αυτό μιλάνε για Κρόνεια θρησκεία σήμερα. Τότε, που οι άνθρωποι ήταν διεφθαρμένοι και μεμειγμένοι χωρίς κανένα όριο και φραγμό, ζούσαν αδιάφορα συμβιβασμένοι με τα βασικά μέσα στην απόλυτη άγνοια, χωρίς ιδιοκτησία, και λάτρευαν τους ηγέτες τους σαν θεούς.

Όλοι οι άνθρωποι ήταν σκλαβωμένοι σε μια παγκόσμια εξουσία. Ηγεμών τών τότε ανθρώπων ήταν ο Κρόνος ο οποίος είχε καταντήσει αρχομανής, θεωρούσε τον εαυτό του θεό, και βασάνιζε τους ανθρώπους που είχαν πλέον χάσει τον προορισμό τους. Ο Κρόνος σημειωτέον τιμάται μέχρι και σήμερα από τους νοσταλγούς του παρελθόντος. Ο Κρόνος ονομάζεται “Saturn”, εξ’ ου και “Saturday”, δηλαδή αντιστοιχεί στο Σάββατο. Γνωρίζουμε πολύ καλά ποιοι είναι αυτοί που έχουν ως αργία το Σάββατο προς τιμήν του Κρόνου, και γι αυτόν τον λόγο φρόντισαν να γίνει το Σάββατο παγκοσμίως αργία. Από το “Saturn” στο “Saturday” λείπει το “n”, και αυτό όχι τυχαία διότι προκύπτει από το ελληνικό «Σάτυρος», γι αυτό στις μυστικές τους τελετές τιμώντας τον Κρόνο, έχουν και τα σεξουαλικά όργια. Τα Saturnalia επί ρωμαϊκής εποχής ήταν τελετές οργίων προς τιμή του Κρόνου.

Την εποχή εκείνη ο κόσμος, όλο και υποβαθμιζόταν. Αλλιώς τον έπλασε ο Θεός, αλλά αλλιώς εξελισσόταν. Οπότε αναγκάσθηκε ο Θεός να επέμβει. Γι αυτό προφανώς ο Δαβίδ στον 81ο ψαλμό, 1-2, γράφει: «Ο Θεός έστη εν συναγωγή θεών, εν μέσω δε θεών διακρινεί. έως πότε κρίνετε αδικίαν και πρόσωπα αμαρτωλών λαμβάνετε;». Τι σημαίνει άραγε ότι: ο Θεός ήταν σε συγκέντρωση θεών και τους «μαλώνει» γιατί είναι άδικοι; Πόσοι Θεοί υπάρχουν τελικά;

Υπόψη ότι το ψαλτήρι που έχει και η Εκκλησία μας, το έχουν οι μασόνοι, οι μάρτυρες του Ιεχωβά, οι εβραίοι κλπ., διότι είναι διαφορετικές οι μεταφράσεις. Δεν είναι το ίδιο για όλους. Η κάθε μία θρησκευτική ομάδα έχει, κατά κάποιον τρόπο, το δικό της. Το ελληνικό ψαλτήρι, το μετέφρασαν από τα εβραϊκά στα ελληνικά, οι δύο και εβδομήκοντα, όχι απλά οι «εβδομήκοντα», αρχιραβίνοι , και έτσι μας το έδωσαν, χωρίς να μπορούμε να το ξαναμεταφράσουμε, εν αντιθέσει π.χ. με τους Μάρτυρες του Ιεχωβά, οι οποίοι αλλάζουν τις μεταφράσεις ανάλογα με τις εποχές. Στον συγκεκριμένο 81ο ψαλμό, 1-2,η λέξη «Θεός» είναι γραμμένη με κεφαλαίο «Θ» και η λέξη «θεών» είναι με μικρό «θ», στα ελληνικά. Στο εβραϊκό κείμενο οι δύο αυτές λέξεις είναι διαφορετικές, και αναφέρονται σε Ελοχίμ. Ο Μιχαήλ Άγγελος πολύ σωστά τα ζωγράφισε όλ’ αυτά στην οροφή της Καπέλα Σιστίνα, στο Βατικανό, για όσους θέλουν να τα δουν.

Τα ανωτέρω βοηθούν στην κατανόηση των αληθειών που προέρχονται από την ελληνική μυθιστορία, όπως θα τις δούμε από δω και κάτω. Φθάνουμε στο σημείο λοιπόν που πρέπει να εκθρονισθεί ο Κρόνος, του οποίου η βασιλεία διήρκεσε χίλια χρόνια. Ο Κρόνος που έτρωγε και τα παιδιά του, και γι αυτό μέχρι και σήμερα υπάρχουν κρυφά θυσίες παιδιών, ήταν απάνθρωπος. Την εκθρόνιση του Κρόνου την πραγματοποιεί ο Δίας, και αποκαθιστά την δικαιοσύνη, απελευθερώνει και εξανθρωπίζει όλους των λαούς της Γης. Το έργο του συντελέσθηκε από τα «παιδιά» του, τους Έλληνες. Οι Έλληνες κατέστρεψαν την τότε Τάξη και από τότε είναι, δηλαδή είμαστε, εμπόδιο στην επανεδραίωση της «παλαιάς» Νέας Τάξης.

Ο μύθος μας λέει ότι ο Δευκαλίων σώθηκε από έναν κατακλυσμό και μαζί με την Πύρρα πετούσαν πέτρες πίσω τους, οι πέτρες εγίνοντο άνθρωποι, και έτσι δημιουργήθηκαν τα ελληνικά φύλα. Στην θέση αυτή είναι οι Δελφοί, όπου υπάρχει ο ομφαλός της Γης. Τι σημαίνει αυτό! Ότι εκεί ήρθε η ζωή, αλλά από πού; Διότι ο ομφαλός είναι σημείο στο οποίο μεταδίδεται ζωή από την «μητέρα» στο τέκνο. Δηλαδή η «μεταφορά ζωής», ήταν η εμφάνιση των Ελλήνων.

Άρχισαν λοιπόν οι Έλληνες, οι «στρατιώτες του καλού Θεού», το φιλάνθρωπο έργο της απελευθέρωσης όλων των λαών της Γης από την σκλαβιά των Κρονείων. Γι αυτό υπάρχουν ακόμη και σήμερα ελληνικά τοπωνύμια και σύμβολα σε όλον τον πλανήτη. Η τελική μάχη Ελλήνων – Κρονείων, δόθηκε στην Ατλαντίδα, και αυτά μας τα λέει ο Πλάτων, όπου ηττήθηκαν οι Άτλαντες από τους Αθηναίους. Υπάρχει και αντίστοιχο ραβινικό κείμενο, που διέρρευσε στην δημοσιότητα, που τα επιβεβαιώνει αυτά. Κατά την τελετή μύησης, που κάποιος ραβίνος προκρίνεται σε αρχιραβίνο, του παραδίδονται και κάποιες γνώσεις που αφορούν αδίδακτη σε μας Ιστορία. Στο σχετικό κείμενο αναφέρεται ότι ηττήθηκαν οι υπόγειοι Άτλαντες, έτσι τους αναφέρει, από τους Ανδρομέδιους – Έλληνες και ο Γιαχβέ τότε βύθισε την Ατλαντίδα στον Ατλαντικό Ωκεανό και σώθηκαν μόνο οι ομόφυλοι των Ατλάντων που δεν βρισκόντουσαν στην Ατλαντίδα, δηλαδή οι ομόφυλοι, Μογγόλοι, οι Ισραηλινοί και οι Άραβες. Αυτά τα λένε οι αρχιραβίνοι. Η γνώση αυτή είναι ερμητικά κρυμμένη, και την γνωρίζουν μόνο κάποιοι, και συντηρείται μέσα στις κρυφές τελετουργίες των μυστικών εταιρειών.

Απ’ όλα αυτά συμπεραίνεται ότι εμείς οι Έλληνες υπάρχουμε εδώ, όχι από την αρχή της Ιστορίας των εδώ, γι αυτό στον Πλάτωνα αναφέρεται ότι οι Έλληνες είμαστε πάντα παιδιά, δηλαδή νεώτεροι των άλλων, υπάρχουμε λοιπόν εδώ για να επιβάλουμε την δικαιοσύνη και την ανάπτυξη όλων των ανθρώπων. Στοιχείο το οποίο συνηγορεί στην αδιάλειπτη παρουσία μας από τότε, είναι η γλώσσα μας. Και θα είμαστε εδώ μέχρι να υλοποιηθεί το σχέδιο του Θεού, το οποίο οριστικοποιείται με την Δευτέρα παρουσία του Χριστού. Επομένως, όσο και να κινδυνεύουμε από τα σμήνη των εχθρών μας δεν πρόκειται να πετύχουν τα σχέδιά τους.

Όλα ξεκινάνε από πολύ παλιά και συνεχίζονται μέχρι σήμερα. Η παμπάλαια Τάξη που προσπαθούν από τότε να επιβάλουν στον πλανήτη οι απόγονοι των Ατλάντων, για κάποιους λόγους, όχι τυχαίους, καταστρέφονται από εμάς τους Έλληνες. Δύο χαρακτηριστικά γεγονότα είναι διαφωτιστικά. Πρώτον. Δεν μας δίδαξαν ποτέ την αλήθεια στην Ιστορία γιατί η εβραία βασίλισσα της Περσίας Εσθήρ, υπάρχει και βιβλίο «Εσθήρ» στην Παλαιά Διαθήκη, έπεισε τον εβραίο επίσης εξάδελφό της Μαρδοχάϊ, εμείς τον γνωρίζουμε ως Μαρδόνιο και ο οποίος ήταν δεύτερος σε εξουσία στην Περσία μετά τον βασιλιά, να εκστρατεύσει εναντίον των Ελλήνων πέντε αιώνες π.Χ. για να υποτάξει ολόκληρη την Ελλάδα. Φυσικά απέτυχαν οι Πέρσες, έστω και αν η Ελλάς είχε φθάσει στο όριο αφανισμού, όταν οι Αθηναίοι πήγαν στην Σαλαμίνα. Στην Κούλουρη. Κούλουρη, είναι η Σαλαμίνα και η σχετική έκφραση υπάρχει από τότε.

Το άλλο σημαντικό περιστατικό. Όταν ο Χίτλερ, που είχε παππού τον Λ. Ρότσιλντ όπως ισχυρίζονται κάποιοι, ξαναπροσπάθησε να εγκαθιδρύσει την Νέα Τάξη και γι αυτό κάποιες χώρες δεν αντιστέκονταν, που όπως είχε πει θα διαρκούσε χίλια χρόνια (όπως του Κρόνου), ενεπλάκη σε πόλεμο με την Ελλάδα εξαιτίας των Ιταλών κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, ανακατώθηκαν τα σχέδιά του και συνεπώς και τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα όχι την ήττα του ναζισμού, αλλά την αναβολή υλοποίησης των σχεδίων του.

Τότε, επειδή ο Μουσουλόνι απέτυχε να καταλάβει την Ελλάδα, αναγκάσθηκε να επέμβει ο Χίτλερ ώστε να μην ηττηθεί ο «άξονας» και αρχίσουν οι χώρες να αμφιβάλουν για την ισχύ του, άρα και για το εφικτό των σχεδίων του. Αφού επιτέθηκε στην Ελλάδα, και την κατέλαβε με μεγάλο κόστος σε δυνάμεις και χρόνο, επιτέθηκε αμέσως στην Ρωσία καίτοι υπήρχε το σύμφωνο μη επίθεσης, η γνωστή συμφωνία Μολότωφ – Ρίμπεντροπ. Ήξερε ο Χίτλερ ότι εφόσον πήρε την Ελλάδα και βγήκε στο Αιγαίο, μέσω Μακεδονίας, (μια ίδια κατάσταση όπως σήμερα), ότι θα του επιτίθετο η Ρωσία από πίσω, και φρόντισε να επιτεθεί αυτός πρώτος στην Ρωσία. Ποιο σύμφωνο «μη επίθεσης» και αηδίες. Προέχει όλων η εφαρμογή της Νέας Τάξης. Εκεί χάθηκε το παιχνίδι τους και ετεροχρόνισαν τα σχέδιά τους, τα οποία είναι αυτά που εφαρμόζουν σήμερα. Και έτσι λοιπόν, πάλι εξ αιτίας της Ελλάδος καταστράφηκαν όλα γι αυτούς. Και τώρα έτσι θα γίνει. Η Ιστορία θα επαναληφθεί.

Πήραν πολλά μαθήματα κατά την διάρκεια της Ιστορίας και έμαθαν πολύ καλά το μάθημά τους, γι αυτό, μπορεί ν’ αλλάζουν σχέδια, αλλά ο σκοπός είναι ο ίδιος. Η Νέα Τάξη. Αλλά, πείστηκαν ότι για να εδραιωθεί η Νέα Τάξη πρέπει ν’ αφανισθούν οι Έλληνες και η Ελλάς.

Άλλος λόγος που πρέπει να μας αφανίσουν είναι ότι η Ορθοδοξία και ο Χριστιανισμός γενικότερα διαδόθηκε και εδραιώθηκε από τους Έλληνες. Το είχε πει και ο Χριστός ότι θα δοξασθεί ο ίδιος δια των Ελλήνων, όπως αναφέρεται στο κατά Ιωάννην Ευαγγέλιο, καίτοι έχουν αφαιρεθεί από τα λόγια του Ιησού κάποιες προτάσεις σύμφωνα με τον Πρόκλο, οι οποίες είναι «ύμνος» για την Ελλάδα. Τα Ευαγγέλια γράφηκαν στα Ελληνικά, λογικό, διότι μόνο η ελληνική έχει τόσο πλούσιο λεξιλόγιο ώστε να διατυπωθεί με σαφήνεια η ζωή και η διδασκαλία του Χριστού. Ναι, αλλά με την διάδοση του ευαγγελίου διεσπείρετο και η ελληνική γλώσσα παντού. Πάλι η Ελλάς, τώρα με την γλώσσα της, τους χαλούσε τα σχέδια, άμεσα αλλά και έμμεσα, διότι την γλώσσα μας την διέδιδον και οι ίδιοι.

Το ότι οι Έλληνες αποδεχθήκαμε τον Χριστό, και έγινε η διάδοση της διδασκαλίας του, όση έγινε μέχρι τώρα, διότι έχουμε ακόμη να παραδώσουμε και άλλα μαθήματα, είναι δύσπεπτο γι αυτούς. Προσέξτε αλληλουχία γεγονότων. Αν και ήμασταν υπό ρωμαϊκή κυριαρχία, γίναμε πνευματικοί κυρίαρχοί της. Τότε ευδοκεί ο Κύριος και δημιουργείται ο Βυζάντιο, το οποίο από το 740, επί αυτοκράτορος Λέοντος του Γ΄, μετατρέπεται επισήμως σε ελληνικό με την αναγραφή των νόμων και των νομισμάτων στα ελληνικά. Και ενώ στην Δύση, μετά την ανάληψη της ηγεσίας της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας από Γερμανούς, διολισθαίνει προς τον σκοταδισμό που κορυφώθηκε κατά τους μέσους αιώνες, στην Ανατολή, με τους Έλληνες έχουμε νέα δυναμική έκφραση και διάδοση της ορθοδοξίας, ανάπτυξη των τεχνών και την ίδρυση του πρώτου πανεπιστημίου παγκοσμίως. Το κυριότερο επίτευγμά μας ήταν ότι αρχίσαμε να κάνουμε ορθοδόξους και τους σλάβους, πρωτοποριακή για την εποχή φιλάνθρωπος ιδέα, κάτι που ανάγκασε τον Πάπα να τρέχει και να μην φτάνει. Βρε τον καημένο… Γι αυτό όσες χώρες έχουν το κυριλλικό αλφάβητο είναι ορθόδοξες και όσες έχουν το λατινικό είναι καθολικές.

Τα ξεχνάει αυτά ο Πάπας; Με το που πέφτει η Πόλη στους Τούρκους από την διασπορά των Ελλήνων στην Ευρώπη προκύπτει η Αναγέννηση των Ευρωπαίων.

Είναι δυνατόν να μας τα συγχωρήσουν ποτέ όλ’ αυτά; Αυτοί προσπαθούν να επιφέρουν την Νέα Τάξη στον πλανήτη και οι Έλληνες, από το πουθενά όπως αυτοί νομίζουν, με κάποιο απρόβλεπτο τρόπο τούς χαλάνε τα σχέδια. Γι αυτό στην Νέα Τάξη θέλουν τον Βασιλιά τους, τον Αντίχριστο, ως παγκόσμιο άρχοντα και Θεό, και όσοι έχουν γνωρίσει τον Χριστό και ειδικά οι Έλληνες, επειδή δεν θ’ αλλαξοπιστήσουν εύκολα, τους θέλουν ανύπαρκτους. Και δεν είναι μόνο αυτό, φοβούνται, και έχουν δίκαιο, ότι στην περίπτωση που υπάρχουν Έλληνες στην Νέα Εποχή, θα προσηλυτίζουν στην Ορθοδοξία και άλλους, ενώ το σχέδιό τους προβλέπει έναν γνωστό επί Γης θεό, και μία πίστη για όλους, χωρίς καμία εξαίρεση.

Υπάρχουν και οι φυλετικοί λόγοι οι οποίοι τούς υποχρεώνουν στον πλήρη αφανισμό μας. Τα χαρακτηριστικά της φυλής μας είναι τέτοια που είναι ασύμβατα με τον κόσμο που ετοιμάζουν. Η «εντελέχεια», όπως ονόμασε ο Αριστοτέλης την κινητήρια δύναμη της κάθε φυλής, μας οδηγεί στην μάχη για την ελευθερία όλων και το δίκαιο. Το ελληνικό δεσοξυριβονουκλεϊκό οξύ, ή DNA όπως είναι γνωστό, περιέχει λίγο από το θεϊκό σπέρμα, όπως είπαν οι Αιγύπτιοι ιερείς στον Σόλωνα για τους Έλληνες, και αυτό το συστατικό, το ιχώρ, δεν εξαλείφεται. Μόνο καταστρέφεται. (Γιατί επιμένουν την καύση των νεκρών;) Αυτό που ισχυρίζονται διάφοροι, ότι έχουν περάσει πολλές φυλές από δω άρα δεν είμαστε γνήσιοι έλληνες, δεν ισχύει. Δεν θα το αναλύσω τώρα, αλλά για να εξετάζουν οι εβραίοι κάποιον στην τέταρτη γενεά πίσω και όχι παλαιότερα, για να διαπιστώσουν αν είναι «καθαρός», κάτι θα ξέρουν. Είναι πολύ μπροστά οι άνθρωποι.

Ανακοινώθηκε τελευταία ότι ελληνίδα κυοφορεί μωρό τριών γονέων. Γιατί νομίζετε ότι κάνουν το πείραμα σε ελληνίδα; Γιατί δεν βρήκαν γυναίκα άλλης φυλής; Ποιοί είναι οι λόγοι που τους ωθούν σε κάτι τέτοιο; Διότι θα ήθελαν να δουν τι θα γίνει με το ιχώρ και τα μιτοχόνδρια των κυττάρων, διότι το μιτοχονδριακό DNA κληρονομείται μόνο από την μητέρα. Γι αυτό οι «εκλεκτοί» θεωρούν ότι η μάνα καθορίζει το γένος και όχι ο πατέρας. Επιπλέον, πρέπει κάποια στιγμή να «σπάσει» επιτέλους η κληρονομικότητα, με ότι μπορείτε να φαντασθείτε σχετικά μ’ αυτό. Η οποία κληρονομικότητα είναι φυλετικό χαρακτηριστικό και δεν επηρεάζεται από το περιβάλλον. Ο Δαρβίνος ως απόδειξη αυτού είχε πει: «Οι Εσκιμώοι τρέφονται αποκλειστικά με ζωική τροφή, είναι ντυμένοι με χοντρά γουναρικά, έχουν συνηθίσει στο βαρύ ψύχος και μακρύ σκοτάδι. Κι όμως διαφέρουν ελάχιστα μόνο από τους κατοίκους της Νοτίου Κίνας οι οποίοι ζουν αποκλειστικά με φυτική τροφή και είναι εκτιθέμενοι σχεδόν γυμνοί σε καυτό κλίμα και λαμπρό ήλιο». Πρέπει να «σπάσει» η κληρονομικότητα ώστε να μην έχουν άνθρωποι της ίδιας φυλής, ες αεί τις ίδιες συμπεριφορές.

Μελλοντικά, έστω και η ολίγιστη ύπαρξη του ιχώρος σε ανθρώπων DNA μπορεί, κατά την χιλιετή διάρκεια της Νέας Τάξης, αν υπάρξει, να πολλαπλασιασθεί, πράγμα που σημαίνει ότι θα ξαναεμφανισθούν Έλληνες. Διότι, «μικρά ζύμη όλο το φύραμα ζημοί». Τότε θα ξαναπροκύψει ο κίνδυνος, γιατί θα ενεργοποιηθεί ειδικά ο γονότυπος, τον φαινότυπο τον καταφέρνουν, και οι νέοι Έλληνες πάλι θα πολεμήσουν την αδικία. Διότι ο Έλληνας δεν ανέχεται το άδικο, και θα τους ξαναγκρεμίσει πάλι. Αυτό πρέπει να το προλάβουν με κάθε τρόπο.

Ιστορικοί, θρησκευτικοί και φυλετικοί λόγοι επιβάλουν τους εχθρούς μας να μας αφανίσουν, διότι μόνον έτσι είναι δυνατή, και χωρίς να κινδυνεύει, η εδραίωση της Νέας Τάξης. Δεν μπορούν να διανοηθούν την ύπαρξη περιοχής στον νέο κόσμο τους που να ονομάζεται Ελλάς και να κατοικείται από Έλληνες. Πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε κ’ εμείς , αλλά για να γίνει αυτό πρέπει ως έθνος ν’ απελευθερώσουμε την σκέψη μας και να πλανηθεί ελεύθερα πέρα από τα «ηλεκτροφόρα σύρματα» της προπαγάνδας.

Ο πλανήτης, πέρα από τα «πιστεύω» οποιουδήποτε ζει σ’ αυτόν, είναι άμεσα εξαρτώμενος από την Ελλάδα. Πόσο ωραία το εξέφρασε ο Βίκτωρ Ουγκώ: «Ο κόσμος είναι η Ελλάδα που διαστέλλεται. Η Ελλάδα είναι ο κόσμος που συστέλλεται».
Χρήστος Μαντζιάρης

(Το μέγεθος του άρθρου μ’ αναγκάζει να μετατοπίσω την πληροφόρηση για την Αθήνα και τη συγκέντρωση των μεταναστών σε Χίο – Λέσβο στο επόμενο άρθρο, με θέμα τον πόλεμο που μας ετοιμάζουν, αλλά και διότι προέκυψε άλλη μία «ύποπτη» ενέργεια των αρχόντων μας, που σημαίνει ότι κάτι κακό έρχεται ταχέως. Έκρινα ότι έτσι θα είναι καλύτερα διότι στο επόμενο άρθρο θα υπάρχει χώρος για παράθεση περισσοτέρων πληροφοριών και λεπτομερών αναλύσεων.)

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

The post Γιατί οι Νεοταξίτες Θέλουν ν’ Αφανίσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες appeared first on peiraxtiri.gr.

]]>
Γιατί Κρύβουν τα Οστά του Πατέρα του Μ.Αλέξανδρου, Βασιλιά Φιλίππου; https://peiraxtiri.gr/giati-kryvoun-ta-osta-tou-patera-tou-m-aleksandrou-vasilia-filippou/ Sat, 16 Feb 2019 22:59:53 +0000 https://peiraxtiri.gr/?p=201075

Ο αρχαιολόγος Ευάγγελος Μπεξής καταγγέλλει την καταχώνιαση των οστών του βασιλιά Φιλίππου της Μακεδονίας και ζητά εξηγήσεις από την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ημαθίας και του Μουσείου της Βεργίνας Αγγελική Κοτταρίδη. Μια συγκλονιστική αποκάλυψη – καταγγελία έκανε ο αρχαιολόγος Ευάγγελος Μπεξής από την ιστοσελίδα του, mystikaperasmata.gr (08/03/2016). Νομίζουμε ότι εδώ πρέπει να δοθούν άμεσα εξηγήσεις […]

The post Γιατί Κρύβουν τα Οστά του Πατέρα του Μ.Αλέξανδρου, Βασιλιά Φιλίππου; appeared first on peiraxtiri.gr.

]]>

Ο αρχαιολόγος Ευάγγελος Μπεξής καταγγέλλει την καταχώνιαση των οστών του βασιλιά Φιλίππου της Μακεδονίας και ζητά εξηγήσεις από την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ημαθίας και του Μουσείου της Βεργίνας Αγγελική Κοτταρίδη.

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη – καταγγελία έκανε ο αρχαιολόγος Ευάγγελος Μπεξής από την ιστοσελίδα του, mystikaperasmata.gr (08/03/2016).

Νομίζουμε ότι εδώ πρέπει να δοθούν άμεσα εξηγήσεις από όλους τους αρμοδίους.

Διαβάστε την καταγγελία:

ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΑ ΚΟΤΤΑΡΙΔΗ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΕΤΕ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ;

Σκεφτείτε μόνο εάν τα Σκόπια είχαν στα χέρια τους τα οστά του Φιλίππου του πατέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, πώς θα αξιοποιούσαν ένα τέτοιο εύρημα, πόσες διαλέξεις και παρουσιάσεις θα έκαναν στο κράτος τους αλλά κυρίως σε διεθνές επίπεδο, και κυρίως πως θα έφεραν σε μόνιμη έκθεση σε μια τεράστια αίθουσα μουσείου το συγκεκριμένο εύρημα.

Σκεφθείτε τώρα τι θα γινόταν εάν η Ελλάδα είχε στα χέρια της, αυτή τα οστά του Φιλίππου η κάποια από τον σκελετό του.

Πόσο τυχεροί θα ήμασταν εμείς και πόσο καλά θα τον χρησιμοποιούσαμε ειδικά τα τελευταία χρόνια τις τόσο κρίσιμες αυτές στιγμές όπου αμφισβητείται τόσο έντονα η Ελληνικότητα της Μακεδονίας, και ψευδεπίγραφα κάποιοι ονομάζονται Μακεδόνες σφετεριζόμενοι το όνομα της Μακεδονίας. Και όμως τα έχουμε!

Και δεν έχουμε μόνο κάποια οστά αλλά ολόκληρο τον σκελετό του Μεγάλου Φιλίππου.

Και τι κάνουμε με αυτό το τεραστίας σημασίας εύρημα όχι μόνο σε ιστορικό και αρχαιολογικό επίπεδο, αλλά κυρίως σε Εθνικό;

Σε ποιο μουσείο εκτίθεται; Aν και κανονικά από μόνο του θα έπρεπε να είναι ένα μουσείο, όπου σε κεντρική θέση θα ευρίσκετο ο Σκελετός του Φιλίππου, σαν κεντρικό εύρημα σε έκθεση, πλαισιούμενος από άλλα σχετικά ευρήματα, σε διάφορες αίθουσες που θα τόνιζαν την Ελληνικότητα της Μακεδονίας και την Μακεδονική Ελληνική ιστορία και Αρχαιολογία. Που βρίσκεται λοιπόν;

Την απάντηση μας την δίδει η πλέον αρμοδία επί του θέματος, η προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ημαθίας και του Μουσείου της Βεργίνας Αγγελική Κοτταρίδη, γνωστή για το σημαντικό της έργο κατά τα άλλα στις Αιγές κυρίως, όπου σε δήλωσή της σε καθημερινή εφημερίδα απαντά στην έρευνα των Ελλήνων και Ισπανών επιστημόνων, σχετικά με το θέμα, λέγοντας:

«Τα οστά του Φιλίππου του Β’, πατέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, βρίσκονται και φυλάσσονται στους χώρους του Μουσείου των Βασιλικών Τάφων των Αιγών και δεν έχουν δοθεί σε κανέναν για μελέτη. Οποιαδήποτε ανακοίνωση σχετικά με τα οστά που δήθεν είναι του Φιλίππου πολύ απλά “χωλαίνει” εξ αρχής».

Αυτοί οι χώροι που δεν είναι άλλοι από τις αποθήκες, κυρία Κοτταρίδη, που όπως σωστά λέτε «βρίσκονται και φυλάσσονται» και όχι βέβαια “βρίσκονται και εκτίθενται ”. Και βέβαια πάλι σωστά μας λέτε ότι δεν έχουν δοθεί, γιατί αν ήταν εκτεθειμένα θα ήταν πασιφανές εάν έλειπαν από τον χώρο έκθεσης τους.

Και κατόπιν αυτών σας ρωτάμε. Δεν είναι σημαντικό σαν εύρημα;

Είναι κατ εσάς δευτέρας διαλογής εύρημα για να βρίσκεται στις αποθήκες και δεν σημαίνει τίποτα η έκθεση του;

Δεν έχετε χώρους στο μουσείο για να εκτεθεί, η έχετε έλλειψη χρημάτων;

Και επειδή όπως μας πληροφορεί και η ιστοσελίδα aigai.gr για το πρόσωπο σας και τις δραστηριότητες σας, «μεταξύ άλλων διευθύνει τέσσερα μουσεία (Αιγών, Πέλλας, Αρχαιολογικό και Βυζαντινό Βέροιας), ενώ είναι υπεύθυνη για την πραγματοποίηση δεκαεφτά (17) έργων ΕΣΠΑ με συνολικό προϋπολογισμό τριάντα δύο (32) εκατομμύρια Ευρώ, τα οποία υλοποιούνται με αυτεπιστασία στους αρχαιολογικούς χώρους, τα μουσεία και τα μνημεία των Αιγών, της Πέλλας, της Βέροιας, της Νάουσας, της Έδεσσας, αλλά και των Σερβίων και της Σιάτιστας.»

Συνεπώς εφ όσον φαίνεται να είστε υπεύθυνη για 17 ΕΣΠΑ και για το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσόν των 32.000.000 ευρώ, μάλλον δεν φαίνεται να υπάρχει έλλειψη χρημάτων….

Τι συμβαίνει λοιπόν κυρία Κοτταρίδη;

Στο όνομα της Επιστημονικής εγκυρότητας, σοβαρότητας αλλά κυρίως σε αυτήν την περίπτωση και στο όνομα του Εθνικού συμφέροντος αλλά και της προάσπισης της Ελληνικής ταυτότητας της Μακεδονίας, θεωρώ πως οφείλετε αρκετές εξηγήσεις στους Έλληνες και τις Ελληνίδες….

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Γ. ΜΠΕΞΗΣ
ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ

The post Γιατί Κρύβουν τα Οστά του Πατέρα του Μ.Αλέξανδρου, Βασιλιά Φιλίππου; appeared first on peiraxtiri.gr.

]]>
Υπέφερε από πονοκεφάλους και αποφάσισε να κάνει αξονική τομογραφία. Δυστυχώς τα πράγματα ήταν πολύ πιο σοβαρά απ’ότι νόμιζε https://peiraxtiri.gr/ypefere-apo-ponokefalous-kai-apofasise-na-kanei-aksoniki-tomografia-dystychos-ta-pragmata-itan-poly-pio-sovara-apoti-nomize/ Sat, 16 Feb 2019 22:34:53 +0000 https://peiraxtiri.gr/?p=201068

Μόλις του έκαναν τομογραφία, οι γιατροί του είπαν ότι έχει 30 λεπτά ζωής Ο Luis Ortiz αποφάσισε να ζητήσει επαγγελματική βοήθεια, αφού τις προηγούμενες ημέρες υπέφερε από δυνατό πονοκέφαλο. Ο 26χρονος δεν είχε ξαναζήσει κάτι τέτοιο, και ήξερε ότι κάτι πήγαινε στραβά. Αυτό που δεν περίμενε, ωστόσο, να ακούσει ήταν ότι είχε 30 λεπτά ζωής. […]

The post Υπέφερε από πονοκεφάλους και αποφάσισε να κάνει αξονική τομογραφία. Δυστυχώς τα πράγματα ήταν πολύ πιο σοβαρά απ’ότι νόμιζε appeared first on peiraxtiri.gr.

]]>

Μόλις του έκαναν τομογραφία, οι γιατροί του είπαν ότι έχει 30 λεπτά ζωής

Ο Luis Ortiz αποφάσισε να ζητήσει επαγγελματική βοήθεια, αφού τις προηγούμενες ημέρες υπέφερε από δυνατό πονοκέφαλο. Ο 26χρονος δεν είχε ξαναζήσει κάτι τέτοιο, και ήξερε ότι κάτι πήγαινε στραβά.

Αυτό που δεν περίμενε, ωστόσο, να ακούσει ήταν ότι είχε 30 λεπτά ζωής. Ένιωθε πολύ έντονο πόνο επειδή κάτι αηδιαστικό ζούσε στον εγκέφαλό του.

Ένας κεστοειδής σκώληκας είχε καταφέρει να περάσει στον εγκέφαλό του άντρα. Οι γιατροί παράτησαν ό, τι έκαναν ώστε να εκτελέσουν το επικίνδυνο χειρουργείο.

Υπέφερε από πονοκεφάλους και αποφάσισε να κάνει αξονική τομογραφία. Δυστυχώς τα πράγματα ήταν πολύ πιο σοβαρά απ’ότι νόμιζε - Εικόνα1

Ο κεστοειδής σκώληκας έκοψε το οξυγόνο από τον εγκέφαλό του, αλλά ως εκ θαύματος, ο Ortiz τα κατάφερε. Αν και ακόμα είναι συγκλονισμένος από το μαρτύριο που πέρασε, οι γιατροί λένε ότι θα επανέλθει σε χρόνο μηδέν.

Φανταστείτε για ένα δευτερόλεπτο να σας ενημερώνουν ότι έχετε 30 λεπτά ζωής. Δεν υπάρχει τίποτα πιο τρομακτικό από αυτό.

Είμαστε απλά χαρούμενοι που αυτός ο τυχερός τύπος τα κατάφερε!

The post Υπέφερε από πονοκεφάλους και αποφάσισε να κάνει αξονική τομογραφία. Δυστυχώς τα πράγματα ήταν πολύ πιο σοβαρά απ’ότι νόμιζε appeared first on peiraxtiri.gr.

]]>
ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ: Τον «έφαγαν» επειδή εντόπισε κάτι σημαντικό στο Αιγαίο; https://peiraxtiri.gr/marinatos/ Sat, 16 Feb 2019 22:30:58 +0000 https://peiraxtiri.gr/?p=201060

Το ότι οι Πελασγοί εγεννήθησαν εκατομμύρια χρόνια πρό των «Ευρωπαίων» και των άλλων λαών δυνάμεθα να το αποδείξουμε και σήμερα εάν κάνουμε αντικειμενικήν έρευναν εις τους λαούς της Ευρώπης και των άλλων χωρών, και ελέγξουμε τους πολιτισμένους και πνευματικά ανεπτυγμένους ανθρώπους αυτών, σε ποιες φυλές ανήκουν ανθρωπολογικά. Τότε θα διαπιστώσουμε ότι όλοι οι πνευματικά άνθρωποι […]

The post ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ: Τον «έφαγαν» επειδή εντόπισε κάτι σημαντικό στο Αιγαίο; appeared first on peiraxtiri.gr.

]]>

Το ότι οι Πελασγοί εγεννήθησαν εκατομμύρια χρόνια πρό των «Ευρωπαίων» και των άλλων λαών δυνάμεθα να το αποδείξουμε και σήμερα εάν κάνουμε αντικειμενικήν έρευναν εις τους λαούς της Ευρώπης και των άλλων χωρών, και ελέγξουμε τους πολιτισμένους και πνευματικά ανεπτυγμένους ανθρώπους αυτών, σε ποιες φυλές ανήκουν ανθρωπολογικά.

Τότε θα διαπιστώσουμε ότι όλοι οι πνευματικά άνθρωποι της γης σε όποια φυλή και αν ανήκουν έχουν μέσα των μία ρίζα Πελασγική, δηλαδή κάποιος από τους προγόνους των ήτο Πελασγός ή διασταύρωσις Πελασγού και της φυλής των.

Οι άλλοι άνθρωποι της ίδιας φυλής που δεν έχουν καθόλου Πελασγικό αίμα, έχουν έναν επιφανειακό πολιτισμό (π.χ. της Ερήμου) που τους επέβαλαν οι νόμοι και αι συνθήαι σωής, χωρίς να το νοιώθουν στην ψυχή τους και αν εξετάσης μεμονωμένους ΔΕΝ έχουν στην ψυχή τους ριζωμένο τον ανθρωπισμό των Μεσογειακών φυλών των Πελασγών, αλλά επηρεάζονται πολύ από το υποσυνείδητό των!…..

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΡΕΥΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ;

Βεβαίως έγιναν, ΚΡΥΦΑ από τους λαούς της γης, και τα ΕΞΟΔΑ τα επλήρωσε ο πάντα λοιδορούμενος Ελληνικός Λαός, και μάλιστα τα επλήρωσε διά να βάλλουν οι ΕΒΡΑΙΟΙ κοσμοκράτορες τους Τούρκους να ζητούν διχοτόμησι του Αιγαίου και να Προπαρασκευάζουν Ελληνοτουρκικό Πόλεμο, ώστε να αποκλεισθή για ΠΑΝΤΑ η ΕΡΕΥΝΑ του ΑΙΓΑΙΟΥ ή στην δυσμενέστερη περίπτωσι να την αναλάβουν αυτοί (ΕΒΡΑΙΟΙ) που θα ΠΝΙΞΟΥΝ κάθε εύρημα αρχαιολογικό…….ΕΛΛΗΝΙΚΟ!…

ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΥΤΑ;

Οι ΕΒΡΑΙΟΙ κοσμοκράτορες γνωρίζουν καλά την ψυχολογίαν των Μωροφιλόδοξων ΜΕΛΩΝ των οργανώσεών των, Κεφάλαιον ΙΕ’ των σοφών της ΣΙΩΝ, εκεί το γράφουν αναλυτικά διά τους αμφιβάλλοντες.

ΠΩΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΓΙΝΕ;

Έβαλαν έναν δικό τους και λέγει δήθεν αφελώς σαν μια γνώμη του ΜΕΓΑΛΟΥ προς τον Έλληνα Αρχιμασώνο:

«θα ήταν καλό για σας και την χώρα σας να γινόταν μία υποθαλάσσια έρευνα στο ΑΓΑΙΟ και στην ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ, εσείς τι λέτε;»…..

ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ η ΥΠΗΡΕΤΡΙΟΥΛΑ με την ΠΟΔΙΤΣΑ που άκουσε την πρότασι όποια και να ήτο; Αυτό απήντησε και διά να γίνη πιο αρεστός εισηγήθη εις τον αρμόδιον ή αρμοδίους να βάλουν και τα ΕΞΟΔΑ, έτσι και έγινε!…

Cousteau

Κουστώ

Και εφόρτωσαν με τσουβάλια χρήμα από τον ιδρώτα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ τον ΕΒΡΑΙΟΙ Κουστώ, και μάλιστα ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ, και ώργωσε χρόνια ολόκληρα το Αιγαίο και την Ανατολική και Κεντρική Μεσόγειο και διά να ευχαριστήση τους δωρητάς, σκέφθηκε:

«Ας τους δώσω μερικές βιντεοκασσέτες με ψάρια που κολυμπούν να βλέπουν και να Χαζεύουν, δεν αξίζουν περισσότερο….». Τι δεν καταλαβαίνεις;

ΤΙ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ πλούτο βρήκε, τι ναυάγια, τι εσήκωσε, τι άλλο προσδιώρισε ποιος ξέρει; Τι γεγονότα ακολούθησαν;

Τα Τουρκικά αεροπλάνα, που δεν είχαν μέχρι τότε ΕΜΦΑΝΙΣΘΉ στο ΑΓΑΙΟ, άρχισαν σιγά-σιγά τις παραβιάσεις μέχρι που να μην μας υπολογίζουν καθόλου, και ο ΚΟΥΣΤΩ τι έγινε; Μόλις ετελείωσε τις έρευνες, πέθανε. Ε! …..τον φουκαρά να μη ζήση να δή τον κόπο του!….

Επέθανε και ο γυιός του σε δυστύχημα. Ας μας πουν τώρα οι αρμόδιοι πόσα ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ έδωσαν συνολικά στον ΚΟΥΣΤΩ, πως εξησφάλισαν το αδιάβλητο της ερεύνης και τι ωφελήθη ο ελληνικός λαός και τι εζημίωσε; Εκτός από τον ιδρώτα του;

ΘΑ ΣΑΣ ΘΕΣΩ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣ ΕΡΕΥΝΑΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ.

Spyridon Marinatos

Σπύρος Μαρινάτος

Το 1973 ο έφορος Αρχαιοτήτων Σπύρος Μαρινάτος ευρέθη ΝΕΚΡΟΣ κάτω από ένα ψηλό βράχο της ΑΝΔΡΟΥ.. τότε οι υπεύθυνοι είπαν αρχικά ότι (ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ). Οι δικοί του άνθρωποι είπαν ότι δεν είχαν κανένα λόγο να αυτοκτονήση και δεν το πίστεψαν αυτό.

Μετά είπαν ότι ΓΛΥΣΤΡΗΣΕ ΤΥΧΑΙΩΣ, αλλά δεν είχε κανένα λόγω να ανέβη πρωί-πρωί χωρίς να τον αντιληφθή κανείς στον Βράχο και να γλυστρίση.

Ερευνώντας μετά τόσα χρόνια επληροφορήθην ότι ο Σπύρος Μαρινάτος λίγες ΜΕΡΕΣ πρίν…………………ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΗ είχε πεί στους συναδέλφους του ότι ΕΝΤΟΠΙΣΕ στο ΑΙΓΑΙΟ έναν Προϊστορικό Οικισμό της Αιγηΐδος.

Ερωτώ, μήπως είναι πολύ ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ να έρθουν στο ΦΩΣ οι Προϊστορικοί Οικισμοί της ΑΙΓΗΙΔΟΣ;

Απόσπασμα από το βιβλίο του Γεωργίου Γ. Αϋφαντή

Άνθρωπος και Επιστήμη.

Διαγγελέας

Στις 7 Νοεμβρίου του 1975 το θρυλικό σκάφος Καλυψώ, που είχε αγοραστεί από το πολεμικό ναυτικό της βρεττανίας, από τον Ιρλανδό εκατομμυριούχο και πρώην βουλευτή Γκίνες (γνωστό από τις ομόνυμες μπύρες), ο οποίος για την ανακατασκευή του σκάφους σύμφωνα με προδιαγραφές που είχε δώσει ο ίδιος ο Κουστώ το νοίκιασε στον τελετυαίο αντί του συμβολικού ποσού του ενός γαλλικού φράγκου τον χρόνο, έμπαινε στο λιμάνι της Ζέας.

mar karamanlis min

Ο Κουστώ έφθασε στον Πειραιά μετά από πρόσκληση της τότε Ελληνικής Κυβέρνησης προκειμένου να αρχίσει εξερευνήσεις σε διάφορες περιοχές του Αιγαίου

Ο Κουστώ έφθασε στον Πειραιά μετά από πρόσκληση της τότε Ελληνικής Κυβέρνησης προκειμένου να αρχίσει εξερευνήσεις σε διάφορες περιοχές του Αιγαίου αλλά κυρίως ανάμεσα στην Σαντορίνη και την Κρήτη. Εξερεύνησε το αρχαίο ναυάγιο, στο οποίο αρχικά είχε βρεθεί ο μηχανισμός των Αντικυθήρων, ενώ ανακάλυψε και το κουφάρι του βυθισμένου πλοίου ΒΡΕΤΤΑΝΙΚΟΣ.

Το Καλυψώ με τον Κουστώ και το θρυλικό πλήρωμά του έγιναν γνωστοί ως ένα από τα πρώτα σκάφη στον κόσμοο που μελέτησε τα βάθη των ωκεανών και φέρνοντας τον άγνωστο κόσμο του βυθού μέσα στα σαλόνια των σπιτιών μας. Για τα ντοκιμαντέρ αυτά κέρδισε πλήθος βραβείων όπως το βραβείο του φεστιβάλ των Καννών, ενώ για την ταινία «Σιωπηλός Κόσμος» βραβεύτηκε με Όσκαρ το 1956 και για την ταινία «Κόσμος χωρίς ήλιο» το Όσκαρ το 1964.

Από το 1955 που ξεκίνησε αυτή η περιπέτεια, όταν προσκλήθηκε στην Ελλάδα ήταν ήδη διάσημος.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

The post ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ: Τον «έφαγαν» επειδή εντόπισε κάτι σημαντικό στο Αιγαίο; appeared first on peiraxtiri.gr.

]]>
«Πόλεμος» ΗΠΑ-Ρωσίας στα Βαλκάνια – CIA: «Η “Μακεδονία του Αιγαίου” ήταν σχέδιο της ΕΣΣΔ» – Αποκαλυπτικά έγγραφα https://peiraxtiri.gr/polemos-ipa-rosias-sta-valkania-cia-i-makedonia-tou-aigaiou-itan-schedio-tis-essd-apokalyptika-engrafa/ Sat, 16 Feb 2019 22:23:58 +0000 https://peiraxtiri.gr/?p=201057

Αμείλικτη είναι τελικά η ιστορία σχετικά με το σχέδιο που «κρύβεται» πίσω από την επαίσχυντη, για την πλειοψηφία του ελληνικού λαού, Συμφωνία των Πρεσπών. Αρχεία και έγγραφα από την πρώην Γιουγκοσλαβία που απελευθέρωσε η αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών (CIA), υποδεικνύουν ότι η Σοβιετική Ένωση, λίγα χρόνια μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, είχε επενδύσει πολύ μεγάλες προσπάθειες […]

The post «Πόλεμος» ΗΠΑ-Ρωσίας στα Βαλκάνια – CIA: «Η “Μακεδονία του Αιγαίου” ήταν σχέδιο της ΕΣΣΔ» – Αποκαλυπτικά έγγραφα appeared first on peiraxtiri.gr.

]]>

Αμείλικτη είναι τελικά η ιστορία σχετικά με το σχέδιο που «κρύβεται» πίσω από την επαίσχυντη, για την πλειοψηφία του ελληνικού λαού, Συμφωνία των Πρεσπών.

Αρχεία και έγγραφα από την πρώην Γιουγκοσλαβία που απελευθέρωσε η αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών (CIA), υποδεικνύουν ότι η Σοβιετική Ένωση, λίγα χρόνια μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, είχε επενδύσει πολύ μεγάλες προσπάθειες στο άλυτο «Μακεδονικό ζήτημα», σε αντίθεση με την αδιάφορη στάση που τηρούσαν οι γιουγκοσλαβικές αρχές και ο Τίτο, αναφέρει σκοπιανή εθνικιστική ιστοσελίδα.

Η CIA αναφέρει ότι από το 1950 ειδική επιτροπή από «επίλεκτα» μέλη υπό την αιγίδα της Σοβιετικής Ένωσης, προετοίμαζε το κράτος της «ελεύθερης Μακεδονίας του Αιγαίου», με τόνωση των εξεγέρσεων κατά της κυβέρνησης και της ηγεσίας στην Ελλάδα και της γιουγκοσλαβίας, προς το συμφέρον της ενοποίησης μιας ενιαίας «Μακεδονικής Δημοκρατίας» με έξοδο στην Θεσσαλονίκη, αναφέρουν αποχαρακτηρισμένα έγγραφα των Αμερικανών πρακτόρων.

Σύμφωνα με τη CIA, η αποκαλούμενη «Μακεδονική δημοκρατία» θα περιλάμβανε τα λιμάνια της Θεσσαλονίκης, Καβάλας και Αλεξανδρούπολης, δηλαδή την Μακεδονία και την Δυτική Θράκη στο σύνολο της.

Η «χώρα» αυτή θα διέθετε ακόμη και τις δικές της ένοπλες δυνάμεις στην Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Το Συμβούλιο της Ελεύθερης Μακεδονίας βρισκόταν υπό την πολιτική ηγεσία του πρεσβευτή της Σοβιετικής Ένωσης στη Σόφια, και κατευθυνόταν κυρίως κατά του Τίτο, της Ελλάδος και του γιουγκοσλαβικού Κομμουνιστικού Κόμματος.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η επιτροπή αυτή έχει διαμορφωθεί κατά τη διάρκεια μιας περιόδου με τεταμένες τις σχέσεις μεταξύ της Γιουγκοσλαβίας και της Σοβιετικής Ένωσης, με την ίδρυση του Γραφείου Πληροφοριών με επικεφαλής τον Στάλιν.

Το 1948 εκδόθηκε ψήφισμα της κουμουνιστικής διεθνούς, το οποίο ανέφερε ότι η Γιουγκοσλαβία είχε τοποθετηθεί σε πλήρη απομόνωση από το σοσιαλιστικό μπλοκ και αποβάλλεται από αυτό, ενώ ο Τίτο και οι στενότεροι συνεργάτες του, χαρακτηρίζονταν κατάσκοποι της Δύσης.

Μιλάμε για την περίοδο του ελληνικού εμφυλίου πολέμου, μια ταραγμένη περίοδο που Έλληνες σκότωναν Έλληνες με εντολή ξένων δυνάμεων.

Οι σκοποί όπως φαίνεται της μίας πλευράς του ελληνικού εμφύλιου ήταν η δημιουργία «Μακεδονικού κράτους» με εντολή της Μόσχας, αλλά τα σχέδια αυτά χάλασαν μετά την μαζική επέμβαση των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ και της επίθεσης του ελληνικού στρατού, που περάτωσε με πλήρη επιτυχία τις επιχειρήσεις κατά των ανταρτών.

Πρόκειται για σχέδια που έκοβαν από την χώρα μας εθνικό έδαφος και θα το έδιναν σε ένα μόρφωμα το οποίο θα εξυπηρετούσε ξένα συμφέροντα και προσδοκίες.

Αυτή η ιστορία στην πατρίδα μας, πρέπει να γίνει μάθημα στις νεώτερες γενιές και να τις πληροφορήσει ότι όταν οι Έλληνες πολεμούν μεταξύ τους, πάντα κάποιος τρίτος επωφελείται.

The post «Πόλεμος» ΗΠΑ-Ρωσίας στα Βαλκάνια – CIA: «Η “Μακεδονία του Αιγαίου” ήταν σχέδιο της ΕΣΣΔ» – Αποκαλυπτικά έγγραφα appeared first on peiraxtiri.gr.

]]>
Η Anastasia και η μητέρα Ρωσία(Εικόνες) https://peiraxtiri.gr/i-anastasia-kai-i-mitera-rosiaeikones/ Sat, 16 Feb 2019 16:47:36 +0000 https://peiraxtiri.gr/%ce%b7-anastasia-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%ce%bc%ce%b7%cf%84%ce%ad%cf%81%ce%b1-%cf%81%cf%89%cf%83%ce%af%ce%b1%ce%b5%ce%b9%ce%ba%cf%8c%ce%bd%ce%b5%cf%82/

εκίνησε το modeling από τα 15 της, όταν βρέθηκε στο κοινό του διαγωνισμού ομορφιάς Miss Universe. Εκεί την είδαν πολλοί μάνατζερς και το ταξίδι στις πασαρέλες ξεκίνησε. Λίγο αργότερα ήρθαν τα εξώφυλλα για το Playboy αλλά και φωτογραφήσεις για μεγάλους οίκους μόδας, Η κυρία Reshetova είναι ήδη παντρεμένη, συνεχίζει τις φωτογραφήσεις και είναι ιδιοκτήτρια της εταιρείας καλλυντικών InHype. […]

The post Η Anastasia και η μητέρα Ρωσία(Εικόνες) appeared first on peiraxtiri.gr.

]]>

εκίνησε το modeling από τα 15 της, όταν βρέθηκε στο κοινό του διαγωνισμού ομορφιάς Miss Universe. Εκεί την είδαν πολλοί μάνατζερς και το ταξίδι στις πασαρέλες ξεκίνησε. Λίγο αργότερα ήρθαν τα εξώφυλλα για το Playboy αλλά και φωτογραφήσεις για μεγάλους οίκους μόδας,

Η κυρία Reshetova είναι ήδη παντρεμένη, συνεχίζει τις φωτογραφήσεις και είναι ιδιοκτήτρια της εταιρείας καλλυντικών InHype. Αααα να μην το ξεχάσουμε έχει και 2.437.169 followers στο Instagram, όπου από τον λογαριασμό της είναι και οι φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε.

The post Η Anastasia και η μητέρα Ρωσία(Εικόνες) appeared first on peiraxtiri.gr.

]]>
Αναβρασμός στον Alpha – Το SMS που τους «πάγωσε» https://peiraxtiri.gr/anavrasmos-ston-alpha-to-sms-pou-tous-pagos/ Sat, 16 Feb 2019 15:59:40 +0000 https://peiraxtiri.gr/%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b2%cf%81%ce%b1%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-alpha-%cf%84%ce%bf-sms-%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%cf%80%ce%ac%ce%b3%cf%89%cf%83/

Απώλεια που θα μεταφραστεί σε πτώση της τηλεθέασης θα έχει από του χρόνου ο Alpha, αφού όπως όλα δείχνουν μπαίνει τέλος στην επιτυχημένη σειρά «Τατουάζ». Αν και το σήριαλ «σαρώνει» σε τηλεθέαση και αποτελεί το ισχυρό χαρτί του καναλιού, πληροφορίες αναφέρουν ότι το «Τατουάζ» τελειώνει από τον Alpha. Το συμβόλαιο των συντελεστών ήταν μέχρι τον Ιούνιο του […]

The post Αναβρασμός στον Alpha – Το SMS που τους «πάγωσε» appeared first on peiraxtiri.gr.

]]>

Απώλεια που θα μεταφραστεί σε πτώση της τηλεθέασης θα έχει από του χρόνου ο Alpha, αφού όπως όλα δείχνουν μπαίνει τέλος στην επιτυχημένη σειρά «Τατουάζ». Αν και το σήριαλ «σαρώνει» σε τηλεθέαση και αποτελεί το ισχυρό χαρτί του καναλιού, πληροφορίες αναφέρουν ότι το «Τατουάζ» τελειώνει από τον Alpha. Το συμβόλαιο των συντελεστών ήταν μέχρι τον Ιούνιο του 2019, αλλά οι ίδιοι αποφάσισαν να μην προβούν σε κάποια ανανέωση του και μάλιστα, ο Κούλης Νικολάου, ο Ανδρέας Γεωργίου και η Βάνα Δημητρίου έστειλαν οι ίδιοι sms στους ηθοποιούς.

The post Αναβρασμός στον Alpha – Το SMS που τους «πάγωσε» appeared first on peiraxtiri.gr.

]]>
Οι ώρες αγωνίας και η εξαφάνιση https://peiraxtiri.gr/oi-ores-agonias-kai-i-eksafanisi/ Sat, 16 Feb 2019 15:30:36 +0000 https://peiraxtiri.gr/%ce%bf%ce%b9-%cf%8e%cf%81%ce%b5%cf%82-%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%bd%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%ce%b5%ce%be%ce%b1%cf%86%ce%ac%ce%bd%ce%b9%cf%83%ce%b7/

Ακόμα μία εξέλιξη αναμένεται να ταράξει την καθημερινότητα της οικογένειας Μακρή στη σειρά Γυναίκα χωρίς όνοµα. Στα προσεχή επεισόδια της καθημερινής σειράς του ΑΝΤΙ «Γυναίκα χωρίς όνομα» η Έλλη εξαφανίζεται… Η Κάτια το τελευταίο διάστημα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της προκειμένου να κρατήσει τη Μαρίνα μακριά από την πραγματική οικογένεια που έχει υιοθετήσει τη […]

The post Οι ώρες αγωνίας και η εξαφάνιση appeared first on peiraxtiri.gr.

]]>

Ακόμα μία εξέλιξη αναμένεται να ταράξει την καθημερινότητα της οικογένειας Μακρή στη σειρά Γυναίκα χωρίς όνοµα.

Στα προσεχή επεισόδια της καθημερινής σειράς του ΑΝΤΙ «Γυναίκα χωρίς όνομα» η Έλλη εξαφανίζεται…

Η Κάτια το τελευταίο διάστημα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της προκειμένου να κρατήσει τη Μαρίνα μακριά από την πραγματική οικογένεια που έχει υιοθετήσει τη μικρή Ελπίδα. Ωστόσο, ο χειρότερος εφιάλτης της γυναίκας γίνεται πραγματικότητα όταν συνειδητοποιεί πως η ερωμένη του Κωστή, η Λίλιαν, είναι η θετή μητέρα της μικρής.

Η ίδια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, προσπαθεί να φανεί ψύχραιμη και προσεγγίζει τον νεαρό φιλικά, θέλοντας να μάθει πληροφορίες για τη σχέση που έχει με τη Λίλιαν. Στη συνέχεια, σκέφτεται ένα σχέδιο προκειμένου να απομακρύνει τον Κωστή από εκείνη. Γνωρίζοντας, μάλιστα, την αχίλλειο πτέρνα του νεαρού, συναντάει την Ελλη και την πείθει να τον απειλήσει πως αν δεν τερματίσει τη σχέση του με τη Λίλιαν θα καταδώσει τη Μαρίνα στην Αστυνομία. Πράγματι, η κοπέλα έρχεται, ακόμα μία φορά, σε αντιπαράθεση με τον Κωστή και τότε κάνει πράξη όσα τη συμβούλεψε η Κάτια.

Παράλληλα, η τελευταία, θέλοντας να απαλλαγεί μια και καλή από την παρουσία της Λίλιαν, επικοινωνεί με τον Φώτη και του ζητάει να συναντήσει τη γυναίκα και να την απειλήσει να φύγει, προτού ο Κωστής μάθει πως εκείνη είναι η θετή μητέρα της Ελπίδας. Το ίδιο βράδυ όμως ακόμη ένα χτύπημα περιμένει την Κάτια. Η Ελλη καθώς επιστρέφει στα σπίτι τους, δέχεται μια ξαφνική επίθεση. Άγνωστοι άνδρες εμφανίζονται μπροστά της και την αρπάζουν, με αποτέλεσμα η κοπέλα να περνάει δύσκολες στιγμές, γεμάτες αγωνία για το πως θα εξελιχθεί η κατάσταση.

Οι ώρες περνούν και η απουσία της Ελλης αλλά και το γεγονός πως δεν απαντά στις κλήσεις τους προκαλεί αναστάτωση στην οικογένεια Μάκρη. Ολοι ξεκινούν να την ψάχνουν δίχως όμως αποτέλεσμα, και αρχίζουν να φοβούνται πως η Ελλη έπεσε θύμα απαγωγής. Λίγο αργότερα, η Κάτια ενημερώνει τον Αντρέα για όσα συμβαίνουν και εκείνος σπεύδει αμέσως στο πλευρό της. Μάλιστα, ο άνδρας κινεί γη και ουρανό προκειμένου να εντοπίσει την Ελλη.

Την επόμενη μέρα η Μαρίνα καταφέρνει και μαθαίνει τι κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση της κοπέλας, ενώ οι υποψίες στρέφονται γύρω από την Κάτια καθώς όλοι θεωρούν πως εκείνη εμπλέκεται σε αυτό. Από την άλλη, ο Αντρέας επιστρέφει στο σπίτι της Κάτιας μέχρι να βρεθεί η Ελλη, τη στιγμή που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ποιος κρύβεται πίσω από τη μυστηριώδη εξαφάνιση της κοπέλας.

Πηγή: Mytv

The post Οι ώρες αγωνίας και η εξαφάνιση appeared first on peiraxtiri.gr.

]]>
Οι τίτλοι τέλους για το δολοφόνο πέφτουν και έρχεται η μεγάλη αποκάλυψη! https://peiraxtiri.gr/oi-titloi-telous-gia-to-dolofono-pefto/ Sat, 16 Feb 2019 15:04:40 +0000 https://peiraxtiri.gr/%ce%bf%ce%b9-%cf%84%ce%af%cf%84%ce%bb%ce%bf%ce%b9-%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%b4%ce%bf%ce%bb%ce%bf%cf%86%cf%8c%ce%bd%ce%bf-%cf%80%ce%ad%cf%86%cf%84%ce%bf/

Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς To τατουάζ, οι τίτλοι τέλους για τον σήριαλ κίλερ πέφτουν λίγο πριν ξεψυχήσει ένα ακόμα θύμα στα χέρια του. Η σύλληψη του είναι πλέον γεγονός! Η είδηση σοκάρει την οικογένεια Μελά και βυθίζει την Μάρθα σε κατατονία. Όλοι έχουν κάτι να θυμούνται από τον άνθρωπο που μέχρι πρότινος ήταν φίλος και […]

The post Οι τίτλοι τέλους για το δολοφόνο πέφτουν και έρχεται η μεγάλη αποκάλυψη! appeared first on peiraxtiri.gr.

]]>

Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς To τατουάζ, οι τίτλοι τέλους για τον σήριαλ κίλερ πέφτουν λίγο πριν ξεψυχήσει ένα ακόμα θύμα στα χέρια του. Η σύλληψη του είναι πλέον γεγονός!

Η είδηση σοκάρει την οικογένεια Μελά και βυθίζει την Μάρθα σε κατατονία. Όλοι έχουν κάτι να θυμούνται από τον άνθρωπο που μέχρι πρότινος ήταν φίλος και συγγενής τους. Έκπληκτη είναι και η Τατιάνα, που ενώ είχε τόσα στοιχεία, δεν κατάφερε να λύσει το μυστήριο έγκαιρα. Η Όλγα και ο Στέφανος αγνοούν τα νέα κι απολαμβάνουν την πρώτη νύχτα τους στα Μετέωρα.

Η Μίνα προσπαθεί να συμπαρασταθεί στην οικογένεια Μελά, αλλά τα λόγια είναι φτωχά. Ο Τόνυ βρίσκει στο πρόσωπο του Πέτρου έναν εξομολογητή για να φιλοσοφεί μαζί του τις μοναχικές ώρες. Ο Θεοχάρης και η Βέρα δηλώνουν τη συμπαράστασή τους στον Παύλο και στη Μάρθα. Την ίδια ώρα, το Συμβούλιο τραβάει το χαλί κάτω από τα πόδια της Μαργκώ…

Η Τατιάνα αναλαμβάνει το δύσκολο κομμάτι της ανάκρισης και σύντομα καταλαβαίνει πως τα ψυχιατρικά προβλήματα του Ορφέα είναι μεγάλα. Η Μαργκώ αναγκάζεται να δεχτεί την ήττα της, αλλά δεν παραδέχεται την αλήθεια στον Τόνυ και τη Νικόλ. Η Χριστίνα ξεπερνά γρήγορα το πρώτο σοκ, αποφασίζει να εκμεταλλευτεί τις εξελίξεις και να τις γυρίσει υπέρ της. Η Άννα κλονίζεται όταν συνειδητοποιεί πως ο Ορφέας ήταν αυτός που προσπάθησε τρείς φορές να τη σκοτώσει!

Η Όλγα συνεχίζει να πίνει, θεωρώντας πως λίγη χαλάρωση δεν βλάπτει αλλά ο Στέφανος έχει εντελώς αντίθετη άποψη. Θα συγκρουστούν άσχημα! Η Αμαλία μετακομίζει στο σπίτι του Σέκερη, αλλά κάποια ανησυχητικά σημάδια θα κάνουν την εμφάνισή τους. Ο δικηγόρος που θα διαλέξει ο Ορφέας για να τον υπερασπιστεί, θα σοκάρει τους πάντες. Η Κασσάνδρα συναντά τον Τόνυ και τα πνεύματα δεν θα αργήσουν να οξυνθούν..

The post Οι τίτλοι τέλους για το δολοφόνο πέφτουν και έρχεται η μεγάλη αποκάλυψη! appeared first on peiraxtiri.gr.

]]>