Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Έβαλε μισό φλιτζάνι στοματικό διάλυμα στο πλυντήριο! Δείτε γιατί! (Video)

Όσο κι αν μας έχει λύσει τα χέρια η χρήση του πλυντηρίου, τα προβλήματα παραμένουν.Συχνά μας απασχολεί η κακοσμία ή οι λεκέδες αυτών που πλένουμε. Αλλά δεν πρέπει να απογοητευόμαστε. Αρκούν μερικά έξυπνα τρικ για να λυθούν όλα μας τα προβλήματα.

Για παράδειγμα, αν χρειαστεί να πλύνουμε στο πλυντήριο την τσάντα του γυμναστηρίου ή τα παλιά πάνινα παπούτσια μας, αρκεί να ρίξουμε μέσα στην πλύση ένα φακελάκι τσαγιού.Κι αν μυρίζει όλο μας το πλυντήριο, μπορούμε να το απολυμάνουμε, κάνοντας το παράλληλα να μοσχοβολάει.

Πως; Μα ρίχνοντας μέσα στην πλύση στοματικό διάλυμα! Συγκεκριμένα, ρίχνουμε σε άδειο πλυντήριο, μισό φλιτζάνι με στοματικό διάλυμα. Το βάζουμε να λειτουργήσει κι είμαστε έτοιμοι! Το πλυντήριο μας είναι μετά από αυτό πεντακάθαρο!

Αν πάλι δεν θέλετε να ξεθωριάζουν τα τζιν σας με τα πολλά πλυσίματα, δεν έχετε παρά να ρίξετε κατά το πλύσιμο τους, αλάτι! Δρα σαν σταθεροποιητικό χρώματος κι εμποδίζει το ξεθώριασμα!Αν ενδιαφερθείτε να μάθετε τα μικρά κι απλούστατα μυστικά του πλυντηρίου, θα κάνετε πιο εύκολη τη ζωή σας. Και που ξέρετε, ίσως κάποια μέρα οι δουλειές του σπιτιού, να σας φαίνονται απλά παιχνιδάκι!

loading...
Leave A Reply