Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Eurovision 2021: Πώς θα διεξαχθεί φέτος ο διαγωνισμός – Ποιες συμμετοχές έχουν ξεχωρίσει | Ράδιο Πόλις 99,4

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» μίλησε ο πρώην πρόεδρος του OGAE (Διεθνής Οργανισμός Eurovision), Αντώνης Καρατζίκος, αναφορικά με τις αλλαγές που θα ισχύσουν στη φετινή μουσική διοργάνωση, όπου τη χώρα μας θα εκπροσωπήσει η Stefania με το Last Dance.

Η 65η Eurovision θα πραγματοποιηθεί στις 18, 20 και 22 Μαΐου στην Ahoy Arena στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Η Ελλάδα διαγωνίζεται στον δεύτερο ημιτελικό, στις 20 Μαΐου.

«Πρωτοείδα Eurovision το 1977, με το Μάθημα Σολφέζ. Οπότε είναι πολλά τα χρόνια. Ξεκίνησα σαν πρόεδρος του OGAE το 2005, και μετά είχαμε μεγάλη πορεία. Στις προβλέψεις μου έπεφτα μέσα πολλές φορές», είπε ο κ. Καρατζίκος, αναφορικά με την πορεία του στο μουσικό θεσμό.

«Για φέτος υπήρχαν τέσσερα σενάρια, ενώ δεν υπάρχει περίπτωση να μην διεξαχθεί ο διαγωνισμός. Το πρώτο ήταν να διεξαχθεί κανονικά, και έχει ήδη απορριφθεί. Το δεύτερο σενάριο παίζει περισσότερο, και λέει ότι οι καλλιτέχνες θα πάνε εκεί κανονικά, αλλά δεν ξέρουμε ποια θα είναι η ποσόστωση του κόσμου στο χώρο. Υπάρχουν πρωτόκολλα ασφαλείας για τον κορωνοϊό. Έχουν ζητήσει από κάθε αποστολή να παραδώσουν μια βιντεοσκόπηση της εμφάνισής τους, το λεγόμενο live on tape», σημείωσε ο ίδιος αναφορικά με το πώς θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός φέτος.

«Το live on tape για όλες τις χώρες, υπάρχει μέσα στο τρίτο σενάριο του διαγωνισμού. Στο δεύτερο σενάριο θα είναι όλοι οι καλλιτέχνες επί σκηνής αλλά αν προκύψει κρούσμα, έστω και σε ένα μέλος της ομάδας, θα απομακρυνθεί αυτό το μέλος και θα χρησιμοποιηθεί δυστυχώς live on tape», εξήγησε.

«Μου αρέσει πολύ το τραγούδι μας, είναι το πλέον αγαπημένο μου. Θεωρώ ότι είναι ένα από τα τρία καλύτερα που έχουμε στείλει ποτέ στο διαγωνισμό.

Μου αρέσει πολύ και της Μάλτας και του Αγίου Μαρίνου. Αυτά είναι τα αγαπημένα μου φέτος. Τα στοιχήματα έχουν ήδη ανοίξει. Πρώτη είναι η Ελβετία», αποκάλυψε τέλος το κ. Καρατζίκος αναφορικά με τις προτιμήσεις του, αλλά και τα προγνωστικά.

Η Stefania μιλά στο «Πάμε Δανάη!» για την Eurovision

Η νεαρή τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision μίλησε για την πρόκληση που έχει μπροστά της.

Η Stefania τόνισε πως ακόμα δεν πιστεύει ότι θα λάβει μέρος στο διαγωνισμό και μάλιστα εκπροσωπώντας την Ελλάδα, ενώ σημείωσε πως ήθελε να ασχοληθεί με το τραγούδι από την ηλικία των 8 ετών.

«Είδα τον Τζάστιν Μπίμπερ στο Άμστερνταμ και είπα αμέσως “θέλω να το κάνω και γω αυτό”» πρόσθεσε.

Παράλληλα, μίλησε για τα τραγούδια που ξεχώρισε από τις προηγούμενες συμμετοχές της Ελλάδας, όπως το «Shake it» του Σάκη Ρουβά και το «Number One» της Έλενας Παπαρίζου, καθώς και το «Fairytale» του Αλεξάντερ Ρίμπακ και το «Euphoria» της Λορίν.

Πηγή: megatv.com

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.