“Έτριβα τα Ματωμέvα Ταμπόv μου στα Φαγητά της και Έβαζα την Οδοντόβουρτσά της στην Τουαλέτα”. Η Εξομολόγηση Που θα σας Αναγουλιάσει.

0 1.215

Η Brianna Brochu, μια λευκή πρωτοετής στο Πανεπιστήμιο του Hartford του Κοννέκτικατ, συνελήφθη για παρενόχληση της Chennel Rowe αφού προσπάθησε να την αναγκάσει μετακομίσει από τη φοιτητική εστία που έμεναν.

Το πανεπιστήμιο επιβεβαίωσε επίσης ότι η Brochu, η οποία φοιτούσε με υποτροφία 20.000 δολαρίων ετησίως, απελάθηκε.

Η Brochu είχε αναρτήσει στο Instagram για το πώς «τελικά ξεφορτώθηκε την συγκάτοικό της», τη οποία αποκαλούσε «Τζαμαϊκανή Barbie».

Η Brochu έγραψε στο Instagram: «Τελικά τα κατάφερα! Ξεφορτώθηκα τη συγκάτοικο μου!!

Μετά από 1 1/2 μήνα που έφτυνα στο λάδι σώματός της, βάζοντας μουχλιασμένες αχιβάδες στις λοσιόν της, τρίβοντας τα χρησιμοποιημένα ταμπόν στο σακίδιο της, βάζοντας την οδοντόβουρτσα της στις βρωμιές, η «Τζαμαϊκανή Barbie» επιτέλους έφυγε.»

Η Rowe αποκάλυψε τις φρικιαστικές ενέργειες της συγκάτοικου της σε ένα βίντεο στο Facebook. Δήλωσε ότι αισθάνθηκε απόλυτα αηδιασμένη και φοβάται ότι οι πράξεις της Brochu ίσως την έχουν κάνει ακόμη και άρρωστη.

Ξεκίνησε με πόνο στο λαιμό », εξήγησε. «Σκέφτηκα ίσως γιατί έχει κρύο εδώ. Μετά από ένα μήνα έφτασα στο σημείο να έχω ακραίο πόνο στο λαιμό και δεν μπορούσα να κοιμηθώ, ούτε μπορούσα να μιλήσω. Έτσι πήρα αντιβιοτικά από το γιατρό της πανεπιστημιούπολης για τα βακτήρια στο λαιμό μου».

Η Rowe λέει ότι δεν καταλαβαίνει γιατί η σχέση της με τον συγκάτοικο της πήγε στραβά, προσθέτοντας ότι είχε προσπαθήσει να είναι ευγενική στην αρχή, μοιράζοντας το φούρνο μικροκυμάτων και το ψυγείο της μαζί της.

Η Rowe είχε ήδη αποφασίσει να μετακομίσει, όταν ανακάλυψε τις αρρωστημένες θέσεις της Brochu στο Instagram. Λέει ότι είχε προσπαθήσει να αλλάξει δωμάτια στις 11 Οκτωβρίου, αλλά δεν είχε το δικαίωμα να το κάνει.

Η νεαρή φοιτήτρια συνελήφθη στις 28 Οκτωβρίου για εγκληματική κακομεταχείριση τρίτου βαθμού και παραβίαση της ειρήνης. Κάθε κατηγορία φέρει μέγιστη ποινή έξι μηνών στη φυλακή.

Η ίδια παραδέχτηκε κάποιες καταστάσεις, αλλά αρνήθηκε τους υπόλοιπους ισχυρισμούς που είχε γράψει στο Instagram της, λέγοντας ότι ήταν ένα ψέμα σε μια προσπάθεια να φανεί αστεία. Ισχυρίστηκε επίσης ότι ποτέ δεν ήθελε να βλάψει ή να τραυματίσει το θύμα.

Το Πανεπιστήμιο του Χάρτφορντ επιβεβαίωσε ότι μια φοιτήτρια έχει συλληφθεί, προσθέτοντας ότι «θα ακολουθήσουν αυστηρά την πειθαρχική μας διαδικασία».

Σε μια δημοσίευση στο Facebook, η Rowe, δήλωσε ότι πιστεύει ότι η επίθεση ήταν φυλετικά παρακινημένη και επικρίθηκε στο Χάρτφορντ για την απάντησή τους, λέγοντας ότι πίστευε αν μια μαύρη γυναίκα είχε διαπράξει τα ίδια εγκλήματα εναντίον λευκής γυναίκας η αντίδραση θα ήταν πολύ διαφορετική.

Ο Greg Woodward, πρόεδρος του Πανεπιστημίου, σε δημόσια δήλωση, αποκάλυψε ότι η Rowe είχε μεταφερθεί αμέσως σε ασφαλή τοποθεσία μόλις αναφέρθηκε το περιστατικό και η Brochu συνελήφθη στη συνέχεια από το αστυνομικό τμήμα του West Hartford.

Ο ίδιος αναφέρει: «Το Πανεπιστήμιο ακολούθησε αυστηρά και ταχύτατα όλες τις διαδικαστικές και νομικές διαδικασίες που σχετίζονται με αυτό το φερόμενο γεγονός. ισχυρίζεται ότι το αντίθετο βασίζεται σε παραπληροφόρηση.

«Το περιστατικό έχει φέρει κατηγορίες για ρατσισμό και θέλω να ξέρετε ότι ακούω και μοιράζομαι την οργή και την απογοήτευσή σας. Οι πράξεις ρατσισμού, προκατάληψης, εκφοβισμού ή άλλων καταχρηστικών συμπεριφορών δεν θα γίνουν ανεκτές σε αυτή την πανεπιστημιούπολη.

Υποσχόμαστε να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια και να συνεργαστούμε με την κοινότητά μας για να αντιμετωπίσουμε από κοινού τις σχετικές ανησυχίες.»

Η Brochu, έχει προγραμματιστεί να εμφανιστεί στο κοινοτικό δικαστήριο του Χάρτφορντ για παραπομπή στη δικαιοσύνη.

Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.