Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ετοιμάζεται να εκτελέσει το ελεύθερο και στο 0:10 γίνεται ο πρωταγωνιστής του αγώνα!

1,123

Πολλές φορές, ένας αγώνας ποδοσφαίρου μπορεί να προσφέρει και θέαμα… διαφορετικ΄ό το συνηθισμένο. Ο αγώνας κυπέλλου ανάμεσα στην Alloa Athletic και την Peterhead βρισκόταν ακόμη στο 0-0. Αλλά… Αυτός ο αγώνας έγινε viral, αλλά όχι χάρη στην απόδοση των παικτών των ομάδων… Ο τερματοφύλακας της Alloa Athletic στήνει την μπάλα και ετοιμάζεται να εκτελέσει το ελεύθερο. Αυτό όμως που συμβαίνει λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, είναι πραγματικά για γέλια. Ο Neil Parry, τερματοφύλακας της Alloa Athletic, κατά τη διάρκεια αγώνα για το Κύπελλο Σκωτίας απέναντι στην ομάδα Peterhead, έγινε ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης.

Μετά την εκτέλεση του ελεύθερου, πετυχαίνει έναν… γλάρο! Παρά το… ατυχές περιστατικό, ο γλάρος καταφέρνει να μη χάσει την ισορροπία του, και αμέσως μετά τη… σύγκρουση, και λίγο πριν πέσει στο έδαφος, ανακάμπτει και συνεχίζει την πτήση του. Ο διαιτητής Euan Anderson αναγκάστηκε να διακόψει για λίγο τον αγώνα. Για την ιστορία, η Alloa κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα με σκορ 1-0, και πέρασε στον επόμενο γύρο του κυπέλλου.

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More