Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Έσπασε το φερμουάρ και άνοιξε το φόρεμα παρουσιάστριας λίγο πριν βγει στον αέρα

370

Τον απόλυτο… εφιάλτη έζησε μία παρουσιάστρια ειδήσεων του BBC όταν λίγα λεπτά πριν βγει στον «αέρα» σκίστηκε το φερμουάρ του φορέματός της με αποτέλεσμα να μείνει σχεδόν γυμνή.

Η Liz Beacon στρατολογήθηκε τελευταία στιγμή για να παρουσιάσει ειδησεογραφικού περιεχομένου εκπομπή στο BBC One και έτσι έτρεξε σπίτι της και έφερε στο στούντιο ένα αφόρετο φόρεμα. Ωστόσο, σχεδόν 20 λεπτά προτού παρουσιαστεί στους δέκτες ένιωσε το φερμουάρ να σκίζεται.

Ενημέρωσε την σκηνοθέτη της εκπομπής και εκείνη με την σειρά της ζήτησε να της φέρουν μεγάλα μεταλλικά μανταλάκια και μαύρη μονωτική ταινία για να «διορθώσει» το πρόβλημα.

Ευτυχώς, οι τηλεθεατές δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό και η Liz Beacon παρουσίασε την εκπομπή σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Η 43χρονη παρουσιάστρια είπε ότι το φόρεμα ήταν γνωστής αλυσίδας ρούχων και ότι έχει επικοινωνήσει με την εξυπηρέτηση πελατών της εταιρείας για να της το αντικαταστήσουν.

Όπως σημείωσε, όταν έβαλε το φόρεμα ένιωσε το φερμουάρ να σκαλώνει αλλά πίστεψε ότι οφειλόταν στο γεγονός ότι ο φόρεμα ήταν εφαρμοστό.

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More