Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Εσείς ξέρετε πώς γίνεται το τέλειο καθάρισμα του παρμπρίζ από μέσα; Αν ΟΧΙ δείτε ΕΔΩ! [video]

0 487

Εσείς ξέρετε πώς γίνεται το τέλειο καθάρισμα του παρμπρίζ από μέσα; Αν ΟΧΙ δείτε ΕΔΩ!

Δείτε το video που ακολουθεί:

Τώρα που αρχίζει και πάλι να αυξάνεται η θερμοκρασία, θα αρχίσετε να… παρατηρείτε ότι το εσωτερικό του παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας θα είναι συχνά θολό και θα μοιάζει σαν να έχει ένα φιλμ βρωμιάς κολλημένο πάνω του, το οποίο σας δυσκολεύει στην οδήγηση.

Υπάρχει μια απλή εξήγηση για το θαμπό, θολό, βρώμικο εσωτερικό του παρμπρίζ το καλοκαίρι: Τα πλαστικά και τα δέρματα που υπάρχουν στο ταμπλό του αυτοκινήτου περιέχουν έλαια που τα διατηρούν μαλακά και εύκαμπτα.

Η μεγάλη θερμοκρασία (ειδικά μέσα στην καμπίνα του οχήματος όταν αυτό μένει για ώρα στον ήλιο) φέρνει αυτά τα έλαια στην επιφάνεια και τα εξατμίζει. Ο ατμός από τα έλαια αυτά ανεβαίνει και “κολλάει” στο εσωτερικό του παρμπρίζ.

Επίσης, οι υδρατμοί από την αναπνοή σας, τον ιδρώτα σας και την χρήση του air condition αφήνουν το στίγμα τους στα τζάμια. Το ίδιο συμβαίνει και με τον καπνό του τσιγάρου.

Όλα αυτά δημιουργούν μια βρώμικη στρώση στο εσωτερικό τζάμι, κάτι που κάνει την ορατότητα πιο θαμπή. Θα το παρατηρήσετε περισσότερο τη νύχτα με τα φώτα του δρόμου και των άλλων οχημάτων, καθώς θα αντανακλούν επάνω στο παρμπρίζ.

Πώς να καθαρίσετε τέλεια το παρμπρίζ από μέσα

Στο video που ακολουθεί θα δείτε τον καλύτερο τρόπο για να το πετύχετε αυτό.

Δείτε το video:

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More