Έρχεται η ροζ σοκολάτα και μάλιστα χωρίς χρωστικές

0 48

Μετά το επιτυχημένο ντεμπούτο της στην Ιαπωνία και την Κορέα τον Ιανουάριο, σήμερα η Nestlé αποκάλυψε την KitKat Ruby, η μοναδική πραγματική ροζ σοκολάτα -χωρίς χρωστικές- θα είναι διαθέσιμη στους βρετανούς καταναλωτές και μέσα στο έτος αναμένεται να κυκλοφορήσει και σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

Αξιοποιώντας την ταχύτητα και την ευελιξία της στον τομέα της καινοτομίας, η Nestlé είναι η πρώτη εταιρεία που παράγει και λανσάρει αυτόν τον τέταρτο τύπο σοκολάτας – μετά από τη μαύρη, τη γάλακτος και τη λευκή – στους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο μέσα από την παγκόσμια μάρκα της Nestlé KitKat.ροζ σοκολάτα 

«Οι ομάδες μας παγκοσμίως ασχολήθηκαν μόνο τέσσερις μήνες για να αναπτύξουν το πρώτο προϊόν από τη στιγμή που ανακαλύφθηκε η σοκολάτα Ruby. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την ταχύτητα και την καινοτομία που φέρνει η KitKat Ruby και είμαστε πλέον ενθουσιασμένοι που την προσφέρουμε σε περισσότερους καταναλωτές στην Ευρώπη», είπε ο Alexander von Maillot, ο Επικεφαλής της κατηγορίας της Σοκολάτας για τον Όμιλο. Πρόσθεσε ότι η Nestlé συνεχίζει να αναπτύσσει την κορυφαία διεθνή της μάρκα σοκολάτας σε όλο τον κόσμο και το λανσάρισμα της KitKat Ruby είναι μια επιπλέον απόδειξη για αυτό.

Η KitKat Ruby παρασκευάζεται στο Αμβούργο της Γερμανίας χρησιμοποιώντας κόκκους κακάο πιστοποιημένους από το UTZ.

Η KitKat Ruby θα είναι διαθέσιμη στις μεγάλες αλυσίδες λιανικής σε όλη την Ευρώπη, ξεκινώντας από το Ηνωμένο Βασίλειο την ερχόμενη εβδομάδα, για να καλύψει την όλο και μεγαλύτερη επιθυμία των καταναλωτών να δοκιμάζουν νέες τάσεις.

Πηγή: reader.gr

 

Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.