Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Επιστρέφει στη σειρά μετά από δύο καρκίνους

7

Ανήκει στους ηθοποιούς οι οποίοι αναμένεται να επιστρέψουν στον νέο κύκλο του «Καφέ της Χαράς», τον οποίο οι πρώτες πληροφορίες θέλουν να είναι πολύ διαφορετικός σε σχέση με ό,τι έχουμε δει στις προηγούμενες σεζόν.

Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι ότι μετά το τέλος της σειράς του ΑΝΤ1, ο ίδιος πάλεψε δύο φορές με τον καρκίνο καταφέρνοντας να βγει νικητής.

Ο λόγος για τον Βασίλης Χαλακατεβάκης, τον αγαπημένο τροβαδούρο και φούρναρη Λευτέρη Πουλόπουλο του «Καφέ», ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πρωινή εκπομπή του ANT1 αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα της υγείας του.

«Επιστέφω στο ‘Καφέ της Χαράς’, που θα το κάνουμε με πολλή χαρά. Στην αρχή όταν με ενημέρωσε ο Χάρης Ρώμας, νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα, μετά άρχισαν να βγαίνουν φήμες, ωστόσο έλεγα ότι θα είναι αρβύλα. Το συναίσθημα είναι λες και πήγαμε στα σπίτια μας. Λείπαμε για λίγο και τώρα γυρίσαμε πίσω», είπε και συνέχισε αποκαλύπτοντας πως μετά το τέλος του σήριαλ ήρθε αντιμέτωπος με δύο εξαιρετικά επικίνδυνους καρκίνους.

«Τα δύσκολα πλέον περάσανε. Όλοι οι άνθρωποι έχουν δύσκολα. Το 2009 – 2010 πέρασα δύο καρκίνους, έναν στο παχύ έντερο και έναν με μετάσταση στον πνεύμονα. Έπαιζα χωρίς μία αίσθηση λόγω των χημειοθεραπειών. Αυτά δεν πρέπει να κρύβονται και καλό είναι οι άνθρωποι να γνωρίζουν ότι αυτά τα πράγματα αντιμετωπίζονται».

πηγη: dailymedia.gr

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply