Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Επιχειρηματικό Δαιμόνιο: Νερό από τον Ιορδάνη σε σόλες – «Περπάτα σαν τον Ιησού»

0 83

Έβαλαν νερό από τον Ιορδάνη σε σόλες παπουτσιών…

Όσα και αν έχουμε δει δεν παύει να μας εκπλήσσει η φαντασία ορισμένων μαρκετίρ που είναι ικανοί να πουλήσουν κυριολεκτικά τα πάντα, χωρίς κανενός είδους φραγμό, προκειμένου να κατακτήσουν την αγορά.

Έτσι μια εταιρεία με έδρα το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης τροποποίησε τα Nike Air Max 97, εγκλωβίζοντας (ή τουλάχιστον έτσι υποστηρίζει) 60 κυβικά εκατοστά νερό από τον Ιορδάνη ποταμό στις σόλες τους ώστε ο ιδιοκτήτης τους να μπορεί να αναπαριστά καθημερινά το θαύμα, σύμφωνα με τη σχετική βιβλική αναφορά, στον Ιησού που «περπάτησε πάνω στο νερό της Λίμνης της Γαλιλαίας».

Και δεν σταμάτησε εκεί: Πρόσθεσε έναν μεταλλικό σταυρό στα κορδόνια των παπουτσιών, μια αναφορά στο κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο στο μπροστινό τους μέρος, ενώ μια πλαστική επικάλυψη γύρω από τη σόλα επιτρέπει σε τρίτους να βλέπουν το νερό να κυλά κάτω από τα πόδια του ιδιοκτήτη.

Το «κερασάκι στην τούρτα», μια σφραγίδα που προσιδιάζει στην επίσημη σφραγίδα του Πάπα στο κουτί των παπουτσιών καθώς και ένας άγγελος που αποτελεί αναπαράσταση του χαρακτικού «Μελανκόλια 1» του Γερμανού Albrecht Durer.

Αποτέλεσμα; Το ζευγάρι πουλήθηκε μέσα σε ένα λεπτό από την κυκλοφορία του, στις 8 Οκτωβρίου, ενώ οι τιμή ξεκινά από τα (κρατηθείτε) 2.499 δολάρια!

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More