Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Επιχειρηματίας πλήρωσε τον ΕΝΦΙΑ για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

0 24

Επιχειρηματίας από τη Σαντορίνη ανέλαβε να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ «του Χαμόγελου του Παιδιού». Ο οργανισμός είχε κληθεί να καταβάλει το ποσό των 70.335,24 ευρώ, το οποίο και πλήρωσε τελικά ο επιχειρηματίας.

Σε ανακοίνωση του, το «Χαμόγελο του Παιδιού» λέει ένα «μεγάλο ευχαριστώ» στον κ. Δημήτρη Νικολούζο για την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ. Ο ίδιος τηλεφώνησε στον οργανισμό και ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει το ποσό των 70.335,24 ευρώ προκειμένου να πληρωθεί ο ΕΝΦΙΑ.

«Το ποσό κατατέθηκε και η αγωνία μας έληξε. Ευχαριστούμε τον κ. Νικολούζο για την ευαισθησία του και για την τεράστια προσφορά του. Εκτιμούμε πολύ την κίνηση αυτή αν και θα ήταν χρησιμότερο η προσφορά του να πάει απευθείας στα παιδιά και τις οικογένειές που στηρίζουμε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Το Χαμόγελο του Παιδιού θα συνεχίσει την κινητοποίηση για να εισακουστούν τα δίκαια αιτήματά του σχετικά με την άδικη φορολογία που του επιβάλλεται κάθε χρόνο μέχρι να βρεθεί μια οριστική λύση», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: newsbeast.gr

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More