Έπαθε φρενίτιδα ενώ έβλεπε π0ρνό και έκοψε από τη ρίζα τα γεννητικά του όργανα με μαχαίρι (ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ)

583

Το μεγάλο του πάθος δεν είναι ούτε το ποδόσφαιρο, ούτε τα χαρτιά, ούτε τα αυτοκίνητα, ούτε οι γυναίκες. Το μεγάλο του πάθος είναι να παρακολουθεί από το λαπτοπ ή το κινητό του ταινίες σκληρού ποpvό.

Ο άτυχος άντρας είναι 30 ετών και μένει στην Μπανγκόκ. Ο Σρινσανάου πριν από λίγες ημέρες βρισκόταν μόνος στο διαμέρισμα του όταν άρχισε να παρακολουθεί άλλη μια ταινία σκληρού ποpvό από το smartphone του.

Ξαφνικά άρχισε να καταλαμβάνεται από… φρενίτιδα και άρχισε με ένα μαχαίρι να τραυματίζει το γυμνό κορμί του.

Κάποια στιγμή επάνω στον παροξυσμό του διαπίστωσε ότι τα χέρια του είχαν γεμίσει αίματα και στο ένα του χέρι κρατούσε το κομμένο του πέος. Το είχε κόψει από τη ρίζα.

Ο ίδιος τότε τηλεφώνησε σε ασθενοφόρο. Οι γιατροί έφτασαν στις 10.45 μ.μ. στο διαμέρισμα του τέταρτου ορόφου στην περιοχή Khet Nong Chok της Μπανγκόκ για να τον βρουν γuμvό και να κρατάει τα γεννητικά του όργανα.

Τον μετέφεραν εσπευσμένα στο κοντινότερο νοσοκομείο.

Στο νοσοκομείο ο Σρινσανάου δεν συνεργαζόταν με τους γιατρούς. Κρατούσε το κομμένο του πέος και έλεγε συνέχεια: «Έβλεπα πορνό, έβλεπα πορνό».

Τελικά κατάφεραν να συγκολλήσουν το κομμένο πέος και σε λίγους μήνες θα υπάρχει μόνο η ουλή από τα ράμματα στη βάση του…

Πηγές: topontiki.gr

loading...
loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.