Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Έπαιζε επί 13 χρόνια τους αριθμούς που είδε στον ύπνο του και τελικά κέρδισε 1 εκ. δολάρια

87

Κατά ένα εκατομμύριο δολάρια πλουσιότερος είναι εδώ και μερικές ημέρες ένας υπερτυχερός από την Τασμανία της Αυστραλίας, ο οποίος κατάφερε να πετύχει διάνα όλους τους αριθμούς σε λοταρία της χώρας.

Αυτό, όμως που ξεπερνάει κάθε φαντασία, δεν είναι το ποσό που κέρδισε ο άντρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δημοσιοποιηθεί, αλλά ο τρόπος που εμπνεύστηκε τους τυχερούς αριθμούς, πριν από 13 ολόκληρα χρόνια.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα πάντα με όσα ανέφερε ο υπερτυχερός, πριν από 13 χρόνια, είδε στον ύπνο του τους τυχερούς αριθμούς, αποφασίζοντας έκτοτε με κάθε ευκαιρία να δοκιμάζει την τύχη του.

Κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα, ο «ονειροπόλος» Αυστραλός δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να επιμένει ότι ο οιωνός θα έβγαινε κάποια στιγμή αληθινός, με την επιβεβαίωση να έρχεται με θριαμβευτικό τρόπο λίγες ημέρες πριν.

«Κοίταξα τα αποτελέσματα της κλήρωσης και δεν πίστευα στα μάτια μου», ανέφερε ο υπερτυχερός, συμπληρώνοντας πως «πάντα πίστευα ότι μία μέρα, το όνειρο θα έβγαινε αληθινό και δεν σταμάτησα να παίζω ποτέ», ενώ κλείνοντας εμφανίστηκε σίγουρος ότι κάποια μέρα η τύχη θα του ξαναχαμογελάσει και θα συνεχίσει να παίζει τους ίδιους αριθμούς σε κάθε ευκαιρία.

Πληροφορίες: bbc.com

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More