Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ενισχύεται το σενάριο για Νάσο Ηλιόπουλο στη θέση εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Ενισχύεται τις τελευταίες ώρες το σενάριο για την κάλυψη της θέσης του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ από τον Νάσο Ηλιόπουλο.

Υπενθυμίζεται ότι ο επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης στο Δήμο της Αθήνας είναι η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για την θέση του εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ καθώς ο σημερινός εκπρόσωπος Αλέξης Χαρίτσης έχει εκδηλώσει την επιθυμία να αναλάβει κάποιο τομέα, κάτι που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποδέχτηκε.

Έτσι η θέση του εκπροσώπου έμενε κενή ώσπου έπεσε η πρόταση για τον Νάσο Ηλιόπουλο, αν και οι αρχικές πληροφορίες τον ήθελαν να μην είναι πρόθυμος, αν και δεν είχε ακόμη απαντήσει στον Αλέξη Τσίπρα.

Τις τελευταίες ώρες το κλίμα φαίνεται να έχει αλλάξει και υπάρχουν πληροφορίες πως ο Νάσος Ηλιόπουλος τελικώς θα αποδεχτεί την πρόταση Τσίπρα να είναι ο εκπρόσωπος Τύπου.

Την Κυριακή συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογή του Δημήτρη Τζανακόπουλου στη θέση του Γραμματέα, μένει να φανεί αν ως τότε θα λήξει το θέμα του εκπροσώπου και θα υπάρξουν ανακοινώσεις και για τον Νάσο Ηλιόπουλο.

Πηγή: topontiki.gr

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.