Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ένα δωμάτιο ξενοδοχείου μοναδικό στον κόσμο – Το δίκλινο καταμεσής του ωκεανού με το υποβρύχιο παρατηρητήριο

167

Underwater Room το λένε και μοιάζει να επιπλέει στο νερό, αψηφώντας νόμους και νόρμες.

Βρίσκεται στα κρυστάλλινα νερά έξω από τις ακτές της Τανζανίας και στην πραγματικότητα έχει σχοινιά που το κρατάνε στη θέση του.

Όσα προσφέρει ανήκουν στη σφαίρα των παραμυθιών περισσότερο παρά στην πεζή ανθρώπινη καθημερινότητα.

Μια μικρή ξύλινη κατασκευή μέσα στα τιρκουάζ νερά του Ινδικού Ωκεανού για να λιάζονται, να κολυμπούν και να κοιτούν όλη μέρα το νερό και τα άστρα το βράδυ οι ένοικοι.

Αν και η πραγματική μαγεία κρύβεται κάτω από το νερό, προσφέροντας ένα υπνοδωμάτιο κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, για να γίνεσαι μέρος του βυθού.

Το Underwater Room είναι μέρος του Manta Resort, που βρίσκεται στο Pemba Island της Τανζανίας, στο αρχιπέλαγος της Ζανζιβάρης, ένα ονειρικό ξενοδοχείο σε ένα ονειρεμένο μέρος.

   Απομόνωση και ένα περιβάλλον που δεν θα συναντήσεις σε κανέναν τροπικό παράδεισο του πλανήτη προσφέρει, με γενναίες δόσεις μαγείας.

Όσο για την τιμή, αφού ακόμα και τα όνειρα κοστίζουν, μιλάμε για 1.500 ευρώ τη βραδιά, ενώ είναι υποχρεωτικό να το κλείσεις το λιγότερο για 3 βράδια…

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More