Η καθημερινή σου ενημέρωση!

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 505 (VIDEO)

10


Δείτε videos από τα νέα επεισόδια του γ΄κύκλου της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 505

Ο Ερκούτ ψάχνει τα χαρτιά του διαζυγίου του και βρίσκει την ψεύτικη αναφορά, που είχε κάνει σχετικά με τη φωτιά και εξαιτίας της η Αρζού κατάφερε να βγει από το άσυλο. Η Ασουμάν τον πλησιάζει και εκείνος προσπαθεί να κρύψει την αναφορά αλλά του πέφτει κάτω χωρίς να το καταλάβει.

Τη βρίσκει όμως η Γκόντζα και μαθαίνει πως η φωτιά που προκάλεσε το θάνατο του Κενάν και της Τουγτσέ ήταν εμπρησμός.

 

Η Αρζού στέλνει μήνυμα στον Γιουσούφ για να συναντηθούν. Ο Γιουσούφ αποφασίζει να πάει αλλά ο φίλος του προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη. Ο Γιουσούφ και η Αρζού συναντιούνται και ο Ουμίτ, κρυμμένος πίσω από ένα δέντρο, τραβάει φωτογραφίες. Η συνάντηση δεν οδηγεί πουθενά και ο Γιουσούφ φεύγει αλλά τώρα υπάρχουν φωτογραφίες του με την Αρζού, χωρίς να το ξέρει.

Ο Μουράτ λέει στην οικογένεια του πως αν παντρευτεί την Αϊλά θα τρελαθεί. Η Ζεϊνέπ συμφωνεί μαζί του αλλά ο Βεϊσέλ επιμένει να την παντρευτεί. Η Τουλάι αρχίζει να υποψιάζεται την επιμονή του Βεϊσέλ σε αυτό το ζήτημα. Ο Γιουσούφ μιλάει στον δικηγόρο του για την παράξενη συνάντηση που είχε με την Αρζού και εκείνος του λέει πως η γυναίκα αυτή κάτι ετοιμάζει.

Η Μελέκ λαμβάνει τις φωτογραφίες του Γιουσούφ με την Αρζού και θυμωμένη πηγαίνει να τον βρει στο βιβλιοπωλείο αλλά ο Γιουσούφ δεν είναι εκεί. Η Γκόντζα ρωτάει τον Ερκούτ σχετικά με το έγγραφο που βρήκε. Ο Ερκούτ της ζητάει να του το δώσει αλλά εκείνη αρνείται. Ο Ερκούτ κλειδώνει σε ένα δωμάτιο την Γκόντζα. Ο Σελίμ έχει συνάντηση με μια εταιρία και εκεί συναντάει μετά από πολύ καιρό την Πελίν…

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

 

500 ΕΔΩ

501 ΕΔΩ

502 ΕΔΩ

503 ΕΔΩ

504 ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More