Η καθημερινή σου ενημέρωση!

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 473 (VIDEO)

5

Δείτε videos από τα νέα επεισόδια του γ΄κύκλου της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 473

Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι είναι ευτυχισμένοι μαζί. Ο Βεϊσέλ της μιλάει για το τηλεφώνημα από την αστυνομία και το πόσο άσχημα ένιωσε. Είναι η σειρά της Τουλάι να νιώσει άσχημα και του υπόσχεται να μη φύγει ποτέ ξανά από κοντά του. Η Γκόντζα και ο Ερκούτ συζητούν για τα προβλήματά τους και τη μοναξιά, που νιώθουν. Ο Ερκούτ της λέει πως μπορούν να συνεργαστούν και να πάρουν πίσω τα χρήματα και την καλή ζωή, που είχαν. Όμως ο τρόπος, που της προτείνει περιλαμβάνει παράνομες δραστηριότητες. Ο Ερκούτ επιμένει πως αυτός είναι ο μόνος τρόπος αλλά δυσκολεύεται να την εμπιστευθεί.

Η Γκόντζα του απαντάει πως δεν έχει καμία σχέση πια με την παλιά Γκόντζα και βλέπει τα πράγματα καθαρά. Έτσι συμφωνούν πως αν θέλουν να νικήσουν την Αρζού, πρέπει να το κάνουν με τον τρόπο της Αρζού. Η Μπαχριγιέ δεν μπορεί να συνηθίσει να είναι μια απλή εργάτρια. Δεν είναι ευχαριστημένη με τίποτα και προκαλεί συνεχώς προβλήματα. Η Μελέκ την προειδοποιεί για τη συμπεριφορά της.

 

Η Μπαχριγιέ απειλεί όλες τις συναδέλφους της γιατί εκείνη ξέρει κάτι, που εκείνες αγνοούν. Αν αποφασίσει να το χρησιμοποιήσει θα απολυθούν όλες εκτός από εκείνη. Στο σχολείο η δασκάλα αναθέτει στην Ελίφ και τις φίλες της μια εργασία. Η κάθε μία πρέπει να πάρει μία συνέντευξη από έναν ιδιοκτήτη καταστήματος.

Η Ελίφ σχεδιάζει να πάρει συνέντευξη από τον Γιουσούφ. Ο Μουράτ πηγαίνει να ευχαριστήσει τον Γιουσουφ και να μιλήσει μαζί του. Ο Μουράτ βλέπει τη Μελέκ και της λέει για τη μέρα που ο Γιουσούφ βοήθησε τον Βεϊσέλ και πως τον απέτρεψε από το να γίνει δολοφόνος. Αν δεν ήταν ο Γιουσούφ, που μίλησε σαν δικηγόρος στον Βεϊσέλ, εκείνος θα είχε κάνει κάτι που δεν θα μπορούσε μετά να διορθώσει.

Μετά και από αυτή την πληροφορία η Μελέκ υποψιάζεται πως ο Γιουσούφ κρύβεται πίσω από τη βοήθεια, που λαμβάνει. Ο Ουμίτ λέει στον Σελίμ για το δάνειο από την τράπεζα και την υποθήκη του σπιτιού. Ο Σελίμ τρελαίνεται όταν το ακούει. Ο Ουμίτ είναι χαρούμενος γιατί είναι μάρτυρας της πτώσης της οικογένειας Εμίρογλου. Ο Σελίμ κατηγορεί τον εαυτό του για ό,τι συνέβη…

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

 

467 ΕΔΩ

468 ΕΔΩ

469 ΕΔΩ

470 ΕΔΩ

471 ΕΔΩ

472 ΕΔΩ

474-475 ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More