Η καθημερινή σου ενημέρωση!

ELIF – Εξελίξεις: Θρήνος! Σελίμ και Ζεϊνέπ χάνουν το μωρό τους!

0 42

Δραματικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της Τούρκικης σειράς ELIF με το Σελίμ και τη Ζεϊνέπ να θρηνούν το χαμό του μωρού τους.

Την ώρα που ο Κενάν φεύγει με την Ασουμάν έρχεται η Αρζού, η οποία ρωτάει ποια είναι η κοπέλα. Όταν μαθαίνει ότι είναι η νταντά της Τουγτσέ, πηγαίνει να δει την κόρη της και της λέει πως ο πατέρας της έφυγε με την νταντά της και την άφησε επίτηδες μόνη. Η Τουγτσέ στενοχωριέται όταν το ακούει και βάζει τα κλάματα.

Ο Σελίμ ακούει τα κλάματα και πηγαίνει να δει τη συμβαίνει. Η Τουγτσέ λέει στον Σελίμ όσα της είπε η Αρζού και εκείνος για να δικαιολογήσει την κατάσταση λέει στην ανιψιά του πως η μητέρα της μάλλον κάτι παρεξήγησε και πως δεν πρέπει να ανησυχεί. Ο Σελίμ ζητάει από την Αρζού να μιλήσουν και της ζητάει να είναι προσεχτική στο τι λέει στην Τουγτσέ.

Ο Βεϊσέλ πηγαίνει στο κτήμα να δει την Τουλάι και την Ζεϊνέπ. Η Τουλάι γίνεται έξαλλη μόλις τον βλέπει και του ζητάει να φύγει. Ο Βεϊσέλ της λέει πως έχει δικαίωμα να δει την κόρη του και κατευθύνεται στο δωμάτιο της Ζεϊνέπ. Η Τουλάι του λέει πως δεν πρέπει να κουράσει τη Ζεϊνέπ και εκείνος αποκαλύπτει πως πούλησε το εστιατόριο της Μελέκ. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ σοκάρονται όταν το ακούν.

Όταν ο Κενάν μπαίνει στο δωμάτιο, η Τουλάι απομακρύνει τον Βεϊσέλ. Ο Κενάν τους ρωτάει τι συμβαίνει και η Τουλάι αναγκάζεται να αποκαλύψει την αλήθεια. Ο Κενάν θυμώνει και ζητάει να μιλήσει μόνος του με τον Βεϊσέλ. Του λέει πως δεν υπάρχει δικαιολογία για αυτό, που έκανε και τον διώχνει. Η Ζεϊνέπ είναι έξαλλη και θέλει να ζητήσει εξηγήσεις από τον Βεϊσέλ αλλά ο Σελίμ της ζητάει να σκεφθεί την κόρη τους, να ηρεμήσει και να μείνει στο κρεββάτι.

Η Τουγτσέ πιστεύει πως η Ασουμάν δεν θα ξαναγυρίσει και κλαίει. Ο Σελίμ τηλεφωνεί στην Ασουμάν για να καθησυχάσει την Τουγτσέ αλλά η κοπέλα δεν ακούει το τηλέφωνο. Η Τουγτσέ εξαφανίζεται και όλοι είναι πολύ ανήσυχοι.

Η Ασουμάν καλεί τον Κενάν και επιστρέφουν μαζί στο κτήμα. Όταν η Ασουμάν πηγαίνει στο δωμάτιο της βρίσκει μέσα στη ντουλάπα της την Τουγτσέ. Όταν η Τουγτσέ λέει στην Ασουμάν τι της είπε η μητέρα της, η κοπέλα εξηγεί στη μικρή πως έφυγε μόνο για λίγες ώρες.

Η Ζεϊνέπ έχει πεσμένο ηθικό και φοβάται να πάει στο γιατρό. Ο Σελίμ και η Τουλάι προσπαθούν και τελικά καταφέρνουν να την πείσουν να πάνε στον γιατρό.

Ο γιατρός έχει άσχημα νέα για τη Ζεϊνέπ και τον Σελίμ.

Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ επιστρέφουν στο κτήμα και η Ζεϊνέπ πηγαίνει αμέσως στο δωμάτιό της. Ο Σελίμ ανακοινώνει τα άσχημα νέα τους στην οικογένεια…

Ότι δηλαδή η εγκυμοσύνη βρίσκεται σε κίνδυνο και η Ζεϊνέπ πρέπει να είναι πολύ προσεκτική.

Το επόμενο πρωί ο Σελίμ βρίσκει τη Ζεϊνέπ αναίσθητη στο μπάνιο και τη μεταφέρει στο νοσοκομείο. Ο γιατρός δεν έχει άλλη επιλογή από το να διακόψει την εγκυμοσύνη της.

Ο Σελίμ είναι συντετριμμένος

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More