Η καθημερινή σου ενημέρωση!

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 525 (VIDEO) – Λόγια-Σταράτα

20


Δείτε videos από τα νέα επεισόδια του γ΄κύκλου της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 525

Ο Σελίμ προσπαθεί να βρει μετρητά και να πληρώσει κάποιες από τις οφειλές του γιατί μπορεί να χάσουν ακόμα και το σπίτι τους. Η Ελίφ και ο Ταϊλάν πηγαίνουν στο σπίτι του Χακί αλλά δεν τον βρίσκουν εκεί. Η Μελέκ σε κάθε ευκαιρία που έχει, επισκέπτεται τον Γιουσούφ για να δει αν είναι καλά. Η Πελίν επισκέπτεται τον Σελίμ και του προσφέρει χρήματα για να λύσει κάποια από τα πολλά προβλήματά του αλλά ο Σελίμ της λέει πως δεν μπορεί να τα δεχθεί.

Ο Βεϊσέλ ζητάει χρήματα από τον Σελίμ και εκείνος του λέει πως δεν μπορεί να τον βοηθήσει. Ο Σελίμ ψάχνει απεγνωσμένα χρήματα για να σώσει το σπίτι της οικογένειας και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν. Η Αλιγιέ πηγαίνει να μιλήσει στη Ζεϊνέπ και εκείνη της λέει πως η σχέση της με τον Σελίμ έχει τελειώσει.

Η Αλιγιέ καταλαβαίνει πως δεν μπορεί να της αλλάξει γνώμη. Καθώς φεύγει, χάνει τις αισθήσεις της. Η Τουλάι και η Ζεϊνέπ τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Ο γιατρός τους λέει πως η Αλιγιέ λιποθύμησε εξαιτίας υψηλής πίεσης. Η Αλιγιέ είναι καλύτερα αλλά η Ζεϊνέπ νιώθει υπεύθυνη για την κατάστασή της.

Όλοι μαζί επιστρέφουν στο κτήμα. Εξαιτίας της κατάστασης της Αλιγιέ, η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ βρίσκονται πια στο ίδιο σπίτι. Η Ζεϊνέπ του λέει πως θα μείνει γιατί δεν θέλει να στεναχωρήσει την Αλιγιέ αλλά μόλις συνέλθει η μητέρα του, εκείνη θα φύγει ξανά. Ο Γιουσούφ προσπαθεί να βρει τρόπο να σώσει τον Χακί από τα χέρια του πατέρα του…

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

523 ΕΔΩ

524 ΕΔΩ

525 ΕΔΩ

526-527 ΕΔΩ

528-529-530 ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

Λογια Σταρατα

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More