Η καθημερινή σου ενημέρωση!

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 524 (VIDEO) – Λόγια-Σταράτα

12


Δείτε videos από τα νέα επεισόδια του γ΄κύκλου της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 524

Η Ελίφ ενημερώνει τη μητέρα της για την κατάσταση του Γιουσούφ. Η Μελέκ και οι εργάτριες πηγαίνουν στο βιβλιοπωλείο. Ο Τζεβαχίρ τις ακολουθεί. Η Πελίν είναι μαζί με τον Σελίμ στο αυτοκίνητό του. Ο Σελίμ δέχεται ένα τηλεφώνημα από τους πιστωτές του. Ο Σελίμ προσπαθεί να υποβαθμίσει το γεγονός.

Ο Μουράτ επιστρέφει σπίτι με τα χρήματα, χωρίς να ξέρει πως ο τοκογλύφος από τον οποίο τα δανείστηκε είναι ο πατέρας της Αϊλά. Προσπαθεί να βρει τον πατέρα του αλλά εκείνος δεν απαντάει στις κλήσεις του.

Ο Σελίμ πηγαίνει στο σπίτι του Βεϊσέλ σε μια προσπάθεια να κερδίσει ξανά την καρδιά της Ζεϊνέπ αλλά δεν είναι εύκολο. Της ζητάει να επιστρέψει μαζί του στο κτήμα αλλά εκείνη αρνείται. Ο Βεϊσέλ επιστρέφει σπίτι και ο Μουράτ του δείχνει τα χρήματα, που πήρε από τον τοκογλύφο.

 

Ο Βεϊσέλ του λέει να επιστρέψει αμέσως τα χρήματα στον τοκογλύφο. Η Αϊλά έχει πάθει εμμονή με τον Μουράτ και καταστρώνει τα σχέδιά της. Πρέπει όλα να γίνουν πριν ο πατέρας ανακαλύψει την αλήθεια, που εκείνη κρύβει. Η Μελέκ προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στη Ζεϊνέπ αλλά εκείνη είναι απογοητευμένη και θυμωμένη με τον Σελίμ…

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

520 ΕΔΩ

521 ΕΔΩ

522 ΕΔΩ

523 ΕΔΩ

524-525 ΕΔΩ

526-527 ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

Λογια Σταρατα

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More